FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru și-a dorit să îi vândă CSU Craiova » Scenariul unei fuziuni incredibile

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 05:54 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 09:10

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a afirmat despre omologul său din tabăra rivalei CSU Craiova, Mihai Rotaru, că și-a dorit să asocieze cele două echipe care se luptă între ele pentru palmaresul istoric al Științei.

Mititelu a catalogat așa-zisa intenție a lui Rotaru ca fiind o modalitate de a încerca să scape de CSU Craiova, la fel ca inițiativa de a găsi noi acționari pentru ocupanta locul 4 din Liga 1.

Culise FRF » Adevăratul motiv pentru care Edward Iordănescu a refuzat să meargă la tragerea Ligii Națiunilor + probleme mari de sănătate: „A ajuns de două ori la spital!”
DEZVĂLUIRI
Culise FRF » Adevăratul motiv pentru care Edward Iordănescu a refuzat să meargă la tragerea Ligii Națiunilor + probleme mari de sănătate: „A ajuns de două ori la spital!”

Scenariul incredibil lansat de Adrian Mititelu

„Normal că nu e posibilă fuziunea. A dezminţit şi Rotaru, de la el a plecat discuţia asta. El ştie opinia noastră, noi l-am refuzat. 

Vezi, Doamne, era el interesat de o asociere cu noi. Nu! El voia să scape de echipa pe care o are, acum nu ştiu dacă mai vrea, şi această propunere era o modalitate de a scăpa. 

A şi declarat, e vrăjeala lui că el caută acţionari. Ştiţi cum caută acţionari prin Craiova? Caută acţionari printre oameni cu afaceri directe din bani publici, le dă 5% şi îi bagă acolo direct sau indirect. Totul este o farsă!", a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Explicațiile din spatele pretinsului refuz

Mai mult decât atât, Mititelu a interpretat presupusa intenție a lui Rotaru ca pe o dorință a acestuia de a-i cumpăra echipa.

"El a vrut ca eu să-i cumpăr echipa, că această fuziune de fapt mă costa bani, nu făcea el fuziune pe gratis.

Nu mă interesează, eu am drumul meu. E o mare problemă în oraş că au suporteri mai mulţi. Vă spun că avem exemple de oameni care nu vor să fie văzuţi la stadion, ca să nu fie daţi afară de la serviciu.

E şi situaţia că joacă în play-off, eu n-am reuşit să ajung în această competiţie restrânsă, au sponsori cu legături din bani publici. Cu mine nu vor să se asocieze pentru că nu vor să fie contra curentului, dar ei n-au ce am eu, baza mea", a adăugat Mititelu, conform sursei citate.

Mihai Rotaru neagă scenariul unei fuziuni cu FCU Craiova

Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, a exclus ieri o fuziune cu FCU Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu.

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, și-a exprimat dorința de a exista o singură echipă în oraș. Rotaru însă nu ia în calcul fuziunea cu echipa lui Mititelu și a declarat că formația pe care o conduce nu are nevoie să se unească cu altcineva.

„Nu știu nimic, nu se va pune vreodată problema. De ce ar fuziona vreodată Universitatea Craiova cu cineva? Nu se poate. Este o singură Craiovă, este Universitatea Craiova. Nu a vorbit de o fuziune, a vorbit de dorința de a fi o singură echipă în oraș. Nu luăm în calcul.

Îi respectăm pe ceilalți de la noi din oraș, dar nu se pune problema de o fuziune. Noi am deschis acționariatul, mergem pe alt drum în acest moment. Nu vrem fuziune, nici nu vrem să ne războim cu cineva. Noi nu ne războim cu nimeni, poate alții se războiesc cu noi”, a declarat Mihai Rotaru miercuri, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Olguța Vasilescu a lansat dezbaterea

Anterior, Olguța Vasilescu și-a expus punctul de vedere cu privire la posibilitatea de a exista o singură echipă în oraș.

„Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă.... Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată! Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să știți că sunt foarte mulți... Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci.

Deci n-avem a ne plânge, ca să spun așa. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele.

Nu știu dacă am făcut bine în an electoral să spun asta, dar cred că din punctul de vedere al cetățeanului, nici măcar al primarului din Craiova, sunt mulți care rezonează cu mine când spun asta”, a spus Olguța Vasilescu, marți, în emisiunea „Jurnalul de seară”, la Digi24.

Cu 37 de puncte, CSU Craiova se află pe locul 4 în Liga 1, în timp ce FCU Craiova ocupă locul 10, cu 30 de puncte cumulate.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Adrian Mititelu, elogii pentru Juan Bauza: „Cel mai bun fotbalist din România! Coman, Olaru și încă doi nu fac cât Bauza. Dacă s-ar face o caricatură în GSP...”

Citește și: 

E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă
TRANSFER
E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă
Presa internațională, cu ochii pe audierile Simonei Halep de la TAS » Primele reacții
SIMONA HALEP, AUDIATĂ LA TAS
Presa internațională, cu ochii pe audierile Simonei Halep de la TAS » Primele reacții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
befree
befree  •  08 Februarie 2024, 17:40

Ce iese daca se undesc 2 clone, o superclona? Doar intreb...

Activistul
Activistul  •  08 Februarie 2024, 14:16

Minte brutarul precum respiră. Gogoși și scandal, doar asta știe groparul Științei. Și în curând va fi din nou sărac și cu duhul, că din șampanie, mașini scumpe și hanorace cu blăniță nu iese nimic lucrativ.

legio.sud
legio.sud  •  08 Februarie 2024, 13:18
Postat de kuba.fcu pe 08 Februarie 2024, 11:01

Nimeni nu o să fuzioneze cu papucarii pesedei! Rotarul este aproape de desființare , iar Primăria nu mai poate sifona bani către Clona…. Tic, Tac, Tic, Tac! Forța Stiinta! Forța PS97!!

Schimbă poșirca fraiere că te degradezi iremediabil …

Vezi toate comentariile (10)
Comentează