FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cine schimbă de fapt antrenorul la FCU Craiova » Mititelu jr.: „Am o mie doar pe Facebook, sunt foarte răi! E nociv ce fac”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 20:28 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 20:28

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Adrian Mititelu jr. a vorbit despre decizia lui Mircea Sandu și a lui Dumitru Dragomir de a dezafilia Universitatea Craiova, despre presiunea suporterilor și hotărârea Jandarmeriei de a-l interzice pentru un an pe toate stadioanele din România.

- Acum cu priviți decizia lui Mircea Sandu în legătură cu Universtatea Craiova?
- În viață se iartă, dar nu se uită! A zis Cornel Dinu o vorbă că „de la o vârstă nu te mai cerți că nu ai timp să te împaci”. Domnul Mircea Sandu are o vârstă și nu mai poți să porți ranchiună pe oameni. A luat acea decizie criminală în 2011. Au avut se suferit mii de oameni.

- Legat de...
- O secundă! La români este această grabă! De ce l-am dat afară pe Mirel Rădoi? De ce nu-i lăsăm un ciclu de câțiva ani? Ne grăbim! Vrem peste noapte să se întâmple lucruri, după 30 de ani de democrație.

- Lasă că și voi ați schimbat o mulțime de antrenori.
- I-am dat afară tot din cauza presiunii suporterilor. Multe lucruri le faci din cauza presiunii suporterilor și a oamenilor. Și sunt foarte răi, dar nu mi-e frică de ei. Doar de Dumnezeu mi-e frică. Dar ca să împaci majoritatea suporterilor trebuie să iei niște decizii.

- Bune?
- Facebook, Instagram dăunează foarte mult! Acest lucru a grăbit lumea cu totul. Acum fiecare om își spune nemulțumirea pe Facebook. Că trebuia să joace Bălan, ba că trebuia să joace Compagno. Eu pe Facebook am o mie de antrenori și nu ai cum să îi împaci pe toți. E foarte mare presiune. Jucătorii citesc și se creează o stare de nervi, intră pe teren cu gândul că dacă nu joacă bine îl înjură ăla din tribună. Asta e un lucru nociv! Fotbalul trebuie privit ca un spectacol.

- Voiam să te întreb legat de suspendarea primită de la Jandarmerie.
- Pe 6 iunie am termen la Judecătoria din Pitești. Este o aberație! Totul s-a întâmplat la Mioveni la meciul cu Rapid. Eram 30 de oameni în delegația de la Craiova. În minutul 80 a dat Compagno gol valabil, trecut de linia porții și nu s-a dat gol. De nervi, unul dintre oamenii de acolo a dat cu o sticlă. A vrut să dea cu ea spre banca arbitrilor, dar a dat spre banca rapidiștilor. Au luat fost și au început să ne înjure. Săpunaru a venit la gard că spună că se ia la bătaie...

- Și ce vină sau implicare ai avut tu?
- A venit Jandameria sus în tribună și au spus în felul următor. „Cine a dat cu sticla că trebuie să iasă afară de pe stadion?”. Și eu am zis „că nu iese nimeni de pe stadion, că a fost un conflict și gata”. Până la urmă am zis că eu am dat cu sticla ca să mă dea afară. Ei pe o vorbă, fără nicio dovadă, fără nicio probă m-au suspendat. Sub cuvânt de onoare că n-am dat eu! Eu eram în lojă, n-aveam nicio legătură cu cei care au dat. Stau de 7-8 luni suspendat, dar în iunie acum voi câștiga.

- Martori...
- Nu există niciun martor, nicio filmare. Federația mi-a dat patru etape și o amendă, suspendarea de a intra pe stadioane e dată de Jandarmerie. Formalitățile de suspendare le-am făcut în noiembrie și mi-au dat termen după șase luni. Asta este România! Incredibil așa ceva...

CITEȘTE ȘI

Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu
FCSB
Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu
Filip vrea să plece gratis de la Dinamo, Zăvăleanu nici nu vrea să audă! » Steliano a venit cu o propunere
DINAMO
Filip vrea să plece gratis de la Dinamo, Zăvăleanu nici nu vrea să audă! » Steliano a venit cu o propunere

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează