FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Mititelu, prima reacție după decizia Comsiei de Recurs: „Am așteptat-o ca pe o sentință penală”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a oferit o primă reacție după verdictul Comisiei de Recurs. Meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca.
Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a oferit o primă reacție după verdictul Comisiei de Recurs. Meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca.

Articol de , - Publicat joi, 09 martie 2023 16:55 / Actualizat joi, 09 martie 2023 18:02

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a oferit o primă reacție după verdictul Comisiei de Recurs. Meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca.

  • După ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0,  Comisia de Recurs a hotărât azi ca meciul să se rejoace din minutul 1, pe 15 sau 16 martie, data exactă urmând să fie stabilită în curând
Decizia Comisiei de Recurs în cazul Sepsi - FCU Craiova. Meciul se rejoacă. Oltenii sunt pe loc de play-off acum
SEPSI - FCU CRAIOVA
Decizia Comisiei de Recurs în cazul Sepsi - FCU Craiova. Meciul se rejoacă. Oltenii sunt pe loc de play-off acum

Adrian Mititelu: „Am așteptat această decizie ca pe o sentință penală”

„Este o decizie corectă, pentru că arbitrul nu trebuia să întrerupă meciul, Am așteptat această decizie ca pe o sentință penală, cu emoție. Azi am simțit că voi avea o zi pozitivă. 

Cred că și cei de la Sepsi sunt mulțumiți cu rejucarea, pentru că nu le-a fi plăcut să se califice în play-off cu o victorie la «masa verde» și fie catalogați ca Viitorul Scornicești sau Flacăra Moreni.

Acum avem un punct în fața celor de la Sepsi, dar în ultimele meciuri orice este posibil. Nu suntem favoriți la play-off. Trebuie să batem la Sibiu, iar dacă avantajul este că ne ajută și un rezultat de egalitate cu Sepsi, dacă termină cu același număr de puncte. În tur i-am bătut cu 1-0. Suntem conștienți că orice este posibil în ultimele două meciuri.

Un merit deosebit pentru această decizie îl au avocații Dan Idita și Cristian Jura. După meciul cu Hermannstadt rămânem la Sibiu și mergem direct la Sfântu Gheorghe. Apoi sper să jucăm în prima etapă din play-off cu Farul. Dacă nu, jucăm cu Mioveni în prima etapă din play-out”, a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

O veste foarte mare pentru noi, am așteptat cu mare emoție, am vorbit și azi și ți-am zis că simt că va ieși bine pentru noi. Mulțumesc membrilor, au dat dovadă de rațiune și înțelepciune, au stins un focar. Urmează două meciuri importante. Dar atenție, nu ne-au băgat în play-off, dar ne-au lăsat șanse să mergem acolo. Ne batem cu OSK pentru play-off. O să fie un meci greu acolo, cu o echipă foarte bună. 

Trebuie să arătăm că merităm să fim în play-off. Mă bucur că lumea își dă seama că această Comisie de Apel contează. Prima instanță a greșit grav, iar domnul Chivulete sper să tragă învățămintele necesare, să nu se mai grăbească, să nu mai fim mai catolici decât Papa. 

Eu cred că ne vor primi cu pâine și sare cei de la Sfântu Gheorghe, frăția română maghiară trebuie să-și confirme tradiția. Sunt frații noștri de atâția ani. Avem și suporteri maghiari. Sunt convins că și cei de la Sepsi sunt fericiți, pentru că scapă de o corvoadă

- Adrian Mititelu

Verdictul Comisiei de Recurs. Meciul Sepsi - FCU Craiova se rejoacă!

După ce, inițial, s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0, Comisia de Recurs a decis ca meciul să se rejoace din minutul 1, deși a fost oprit în minutul 26..

Se va menține suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri disputate în deplasare. Ambele echipe vor primi aceeași amendă, de 22.500 de lei.

Noul clasament din Liga 1. FCU Craiova e pe loc de play-off, pe 6

LOCECHIPĂMECIURIPUNCTE
1Farul2961
2CFR Cluj2960
3FCSB2954
4Rapid2952
5CSU Craiova2951
6FCU Craiova2840
7Sepsi2839
8U Cluj2934
9FC Voluntari2933
10Petrolul2933
11Chindia2931
12FC Botoşani2931
13Hermannstadt*2929
14UTA2927
15FC Argeş2927
16Mioveni2921

*Hermannstadt a pierdut 9 puncte la TAS, pentru neplata datoriilor

Citește și:

Halucinant! Căpitanul Achim a pariat pe înfrângerea echipei sale la un meci de Liga 1: a dat gol în memoria bunicului său, dar a pierdut banii la ultima fază. „Sunt blestemat. Îmi vine să plâng”

Poza răvășitoare cu care Cosmin Achim a obținut bani de la fosta iubită pentru a-și plăti datoriile la cămătari: „Plâng și tremur tot” + „A trebuit să aleg între viața mea și a lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
Dansss
Dansss  •  10 Martie 2023, 14:49

“Nea Adriene”, iarasi ai inceput sa visezi, dar te vei trezi cand o sa vina si aia penala, adevarata!!

george.br
george.br  •  09 Martie 2023, 23:20
Postat de gillvincent pe 09 Martie 2023, 22:20

da,cosmin matei. si acum rad de el. oare cum facem sa ii mai ia astia interviu lui matei,sa vedem ce spune acum:)))

:)))) Abia-l astept pe prost la primul interviu! O sa fie distractie...

gillvincent
gillvincent  •  09 Martie 2023, 22:21
Postat de braveheartro pe 09 Martie 2023, 17:40

Sper să bată Sepsi să crape de oftică tatuatul ăla plin de rășini.

pai daca bate craiova pe sibiu si pierde sepsi etpa asta,se joaca pe degeaba craiova sepsi pentru ca deja craiova este calificata matematic in playoff.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează