FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, acasă de Crăciun! Vestea uriașă primită de patronul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu își petrece Crăciunul acasă, în familie
Adrian Mititelu își petrece Crăciunul acasă, în familie

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 12:26 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 12:27

Adrian Mititelu (53 de ani), finanțatorul celor de la FCU Craiova, își petrece Crăciunul acasă, în familie. Condamnat pentru ilegalitățile din spatele transferului lui Mihai Costea la FCSB, afaceristul a aflat recent că a primit o zi de permisie. 

Închis într-un penitenciar din Craiova de un an și două luni, Adrian Mititelu a fost recompensat pentru bună purtare, primind permisiunea de a merge acasă de Crăciun, anunță digisport.ro

Boss-ul de la FCU Craiova 1948 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în noiembrie 2020, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Mititelu va petrece timpul alături de cei dragi, însă poate gestiona de acasă și situația de la FCU Craiova, echipă aflată în criză în Liga 1 și care nu are în acest moment un antrenor principal.

Critică dur noua strategie de la FCU Craiova, după aducerea lui Gabi Enache: „Urmează o campanie furibundă de jucători români expirați”
FCU CRAIOVA
Critică dur noua strategie de la FCU Craiova, după aducerea lui Gabi Enache: „Urmează o campanie furibundă de jucători români expirați”

Adrian Mititelu, achitat recent în dosarul în care fusese condamnat la 5 ani de închisoare

Adrian Mititelu (53 de ani), patronul de la FCU Craiova, a fost achitat definitiv în dosarul în care fusese condamnat la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

În ianuarie 2021, Mititelu senior a primit o condamnare de 5 ani în spatele gratiilor pentru „săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată”. Nefiind o hotărâre definitivă, Mititelu a făcut recurs, iar astăzi, la aproape un an de la acel moment, a fost achitat, potrivit România tv.

Adrian Mititelu a fost apărat în acest dosar de avocații Dan Idita și Marius Miroiu.

„ACHITAT DEFINITIV ÎN CELĂLALT DOSAR ÎN CARE PRIMISE 5 ANI CU EXECUTARE! În vară, tata o să intre în comisia de eliberare. Să aveți o zi frumoasă, dușmani!”, a scris fiul său pe Facebook, la aflarea veștii. 

Cum motiva instanța pedeapsa de 5 ani de închisoare a lui Adrian Mititelu

Condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedeapsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. 

În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a și lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice... 

- Tribunalul Dolj

VIDEO Narcis Drejan a vorbit la GSP Live despre situația actuală de la FCU Craiova

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Mititelu s-a apucat să facă transferuri, deși nu are antrenor! » FCU Craiova l-a prezentat oficial pe fostul fotbalist al lui Gigi Becali

EXCLUSIV Eugen Trică: „La FCU am simțit spiritul Craiovei Maxima, deşi foştii mari jucători sunt cu echipa lui Rotaru”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
683302341794990
Simon Mircea  •  25 Decembrie 2021, 16:33

Dar o batrana care vindea trei legaturi de patrunjel, condamnata la la pedeapsa cu executare ca doar e pericol public, petrece Craciunul inchisa.

853246084756615
Marcel Popa  •  25 Decembrie 2021, 13:56

O mare stire ,despre un condamnat.Gsp ,sa traiesti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează