FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURILE TV

Adrian Mititelu vrea să înfiinţeze o comisie care să analizeze contractele lui Găman şi Bărboianu

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 14:09

Adrian Mititelu nu renunţă la Găman şi Bărboianu. El a propus astăzi în Adunarea Generala întrunită pentru a aproba caietul de sarcini al licitaţiei privind cesiunea drepturilor audio-vizuale pe următoarele trei sezoane ale Ligii I, să înfiinţeze o comisie care să analizeze contractele care i-ar putea face liberi pe jucătorii Craiovei

 

"Am propus o comisie care să investigheze aceste contracte. Majoritatea au fost de acord, dar nu s-a supus la vot. Problema este la Ligă pentru că acela care a dat număr de înregistrare, este acelaşi care a completat şi contractele. Probabil se va lua o decizie împotriva noastră şi jucătorii vor fi obligaţi să se întoarcă peste un an la noi", a spus Mititelu în Adunarea Generală.

Cazul Găman şi Bărboianu a suportat deja două amînări şi săptămîna asta, cel mai probabil miercuri, se va da un verdict.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
imperator
imperator  •  14 Februarie 2011, 16:36

nea Adi treci la mititica si nu mai fa pe diliul.

cilibiu
cilibiu  •  14 Februarie 2011, 15:56

Ba fratilor voi alta traba nu aveti decat sa-l injurati pe mititelu,voi nu vedeti?este clar ca piturca a vrut sa-l jupoaie si sa-i ia jucatorii ceea ce in mare parte a reusit,omu asta baga bani in echipa,se chinuie sa aduca jucatori iar voi ca niste fani adevarati ai echipei il injurati,pai daca pleaca el cine o sa vina?piturca,netoiu,becali,nu v-ati saturat de astia.Nu i-o fi crescut mititelu pe astia doi dar el ia adus in fotbalul mare si cu salarii imense pe care nu le merita.

gandrei
gandrei  •  14 Februarie 2011, 15:52

"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa il convinga pe om ca (diavolul) nu exista.. -asa si cu partea ca Mititelul e sufletist

Vezi toate comentariile (10)
Comentează