FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mutu e și sponsor la FCU Craiova! Ce contract a semnat „Briliantul”

Adrian Mutu a devenit sponsor la U Craiova 1948
Adrian Mutu a devenit sponsor la U Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 13:35 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 13:40

Aflat în fața derby-ului cu Dinamo din etapa a 2-a a Ligii 1, Adrian Mutu este mai implicat la Craiova ca niciodată. Acesta a devenit și sponsor la formația patronată de Adrian Mititelu Jr.

  • FCU Craiova - Dinamo se înfruntă luni, 26 iulie în etapa a 2-a a Ligii 1. Meciul va fi primul pe „Oblemenco” pentru U Craiova 1948 după revenirea în primul eșalon.
  • Meciul va putea fi văzut în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV și LIVETEXT pe GSP.ro

”Briliantul” se implică tot mai mult în clubul patronat de Adrian Mititelu. Oltenii au amplasat o casă de bilete branduită în apropiere de stadionul din Craiova, iar pe margini sunt trecuți sponsorii, printre care se numără și firma înființată de fostul mare fotbalist de la Fiorentina, Juventus sau Chelsea, care comercializează băuturi energizante.

Firma „Fenomeno” apare lângă principalii sponsori ai oltenilor precum „Cetatea Banilor” sau „Justice for Craiova”.

Adrian Mutu e și sponsor la FCU Craiova! Ce contract a semnat „Briliantul”
casa de bilete a FCU Craiova din fața stadionului Ion Oblemenco foto:facebook/fcuniversitatea1948

Sponsor și la federație

Craova nu e singura societate cu care s-a asociat Adrian Mutu, fostul fotbalist a legat un parteneriat și cu Federația Română de Fotbal, în perioada în care acesta era selecționerul reprezentativei U21. 

„Am zis-o tot timpul, pentru mine cel mai important tricou a fost cel al echipei naționale. Pentru un fotbalist nu trebuie să existe mândrie mai mare decât să își reprezinte țara și milioane de suporteri ale căror inimi bat pentru el și colegii lui. Meciurile în tricolor îmi sunt și acum cele mai dragi și cele mai frumoase amintiri ale mele ca fotbalist. Tot timpul voi fi suporter al echipei naționale și voi susține tricolorii! 

Mă bucur că acum o pot face prin acest parteneriat. Pentru echipa națională trebuie să dai totul, ba chiar să te autodepășești, iar Fenomeno Isotonic te ajută să faci asta!”, a spus atunci ”Briliantul”, potrivit site-ului oficial al FRF.

Citește alte știri despre FCU Craiova:

FCU Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul de foc cu Dinamo: cât costă cel mai ieftin tichet

Peluza Sud, mesaj războinic înainte de FCU - Dinamo: „Să le reamintim patrupedelor cum e să joci cu Universitatea Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
pamparam21
pamparam21  •  22 Iulie 2021, 19:40

E inteligent Mutu. Și-a dat seama că bani de la familie nu va vedea prea curând așa că i-a convins sa ii promoveze bautura

fanu
fanu  •  22 Iulie 2021, 18:35

Le-au imprumutat cei de la CSU o ghereta: dupa cum se vede, e leul ( sigla Universitatii) , nu calul ( sigla FC U 1948 Est). Sa mai zica cineva ça nu se pot intelege Mititelu si Rotaru!

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Iulie 2021, 17:56

Mititelu a facut rost de un container de vapor scos din uz, care se poate obtine gratis in portul Constanta, a vopsit pe el leul ala stirb si acum nu-l mai intrece nimeni, are o casa de bilete "branduita" :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează