FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Mutu are un favorit-surpriză în Superligă: „E revelația de la FCSB! Nu dădea semne”

Adrian Mutu/ foto: Facebook @CFR Cluj
Adrian Mutu/ foto: Facebook @CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 19:39 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 22:55

Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, l-a lăudat pe Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB pe care îl consideră revelația roș-albaștrilor în acest sezon.

Mutu a fost rivalul celor de la FCSB în acest sezon, timp de două luni și jumătate, cât a stat la CFR Cluj. Și a identificat motivul pentru care roș-albaștrii sunt desprinși în fruntea Superligii la 10 puncte de echipa ardeleană.

Ultimatum pentru Bergodi de la șefii Rapidului » Ce trebuie să facă pentru a-și salva postul: „Nu vom ține cont de clauze!”
RAPID
Ultimatum pentru Bergodi de la șefii Rapidului » Ce trebuie să facă pentru a-și salva postul: „Nu vom ține cont de clauze!”

Fostul mare atacant spune că jucătorii de la FCSB s-au maturizat, iar creșterea lui Adrian Șut i-a atras atenția.

Adrian Mutu: „Adrian Șut e revelația de la FCSB”

„Eu cred că această echipă a ajuns la maturitate, în sfârșit. Mă refer la piesele importante din această echipă. Sunt jucători care s-au maturizat. Ca echipă e consolidată bine, chiar dacă nu are un lot foarte larg. Mă refer că nu au opțiuni de a schimba, dar are un lot foarte bun.

Îmi place cum câștigă meciurile față de ce am văzut în anii trecuți, când de multe ori iroseau sau aruncau la gunoi un meci aflat la mâna lor. Anul ăsta sunt mult mai maturi, mai concreți și mai echilibrați.

Eu cred că asta face diferența. Bineînțeles că este și datorită jucătorilor, pentru că au ajuns la o maturitate fotbalistică importantă. Nu mă refer doar la Coman. Mă refer și la Olaru și la Șut. Mi se pare că Șut a crescut foarte mult în joc. Acum începe și el să se comporte ca Florinel Coman.

Olaru mi se pare că după câteva sezoane a atins o bornă importantă și la nivel de goluri, ceea ce e important. A fost un jucător decisiv, la fel cum a fost și Coman. Șut e revelația echipei. Și dă un randament foarte bun, chiar dacă nu dădea semne acum câțiva ani. A crescut bine și sper să o țină pe linia asta.

Mai ales că și echipa națională va profita de astfel de lucruri. Radunovic e un stâlp acolo, cei doi fundași s-au coagulat bine, Târnovanu a răspuns pretențiilor și a fost constant, chiar dacă a mai avut sincope”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.

VIDEO. „Raul de Ghencea” a dat verdictul: pe cine ar prefera la FCSB dintre Louis Munteanu și Denis Alibec

Citește și:

Rusescu îi spulberă visul lui Becali: „E imposibil să-l aducă la FCSB!”
FCSB
Rusescu îi spulberă visul lui Becali: „E imposibil să-l aducă la FCSB!”
Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți
FCSB
Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Aprilie 2024, 20:01
Postat de valentindragobete pe 10 Aprilie 2024, 07:51

Lefterică, bă, iar te-a prins 12 noaptea fără să pui geană pe geană! Bă, mâine iar nu ești bun de nimic iar te dau aia pe unde maturi afară sau casa de pensii îți taie indemnizația de-i zice pensia minimă!

Amice, asta e cusurul tău...nu știi ca se mai lucrează și în ture. "Calculeste" dacă te țin puterile dar sa nu -ti miroasă-n cap a creier încins ca apoi iti face câinele respirație bușon la bușon.

ssLazio
ssLazio  •  10 Aprilie 2024, 18:12
Postat de tristan pe 10 Aprilie 2024, 00:26

Daca asta e păcălici tu ce ești ,amaratule?

Unul mai putin trist decat tine. ''Pacalici'' poate avea si sensul de joker, dar la Mutu nu se aplica.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Aprilie 2024, 13:43
Postat de mehigh_ms pe 10 Aprilie 2024, 10:03

asteptam sa vad cand mai zici o tampenie.. nu degeaba esti lefter(ma refer la neuroni)...

Amice, asta e cusurul tău...te-am învățat pana te-am prostit. Dacă erai deștept îți spuneai opinia despre articol și nu despre comentariul meu . Dar asa se intampla cu cei care nu au nimic în cap. Asa ca...stai pe-aproape !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează