FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE DE CARTE

Mutu își lansează azi biografia » Cum l-au prezentat Buffon, Totti și Ibrahimovic pe „Briliant”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 07:50 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 08:20

Adrian Mutu, antrenorul Rapdiului, își lansează azi cartea autobiografică: „Am stat la marginea prăpastiei”. Cesare Prandelli va fi prezent la eveniment.

Cartea autobiografică a lui Adrian Mutu, „Revenirea din infern” (editura Bookzone), va fi lansată astăzi, sâmbătă, 11 iunie, de la 17:00, în cadrul Sports Festival din Cluj Napoca.

Evenimentul va fi organizat la hotelul Radisson Blu, la el vor participa, alături de Adrian Mutu și de Cătălin Oprișan, vedete din lumea sportului care i-au fost aproape fostului căpitan al echipei naționale pe tot parcursul carierei sale. Inclusiv renumitul antrenor al „Briliantului”, Cesare Prandelli, cel care a semnat și cuvântul-înainte al cărții.

„Am stat la marginea prăpastiei, dar nu am renunțat. Am revenit mai puternic, mai hotărât ca oricând”, a mărturisit Adrian Mutu.

Românul care a jucat pentru naționala Finlandei analizează adversara de diseară » Ce punct slab crede că au nordicii
ROMÂNIA - FINLANDA
Românul care a jucat pentru naționala Finlandei analizează adversara de diseară » Ce punct slab crede că au nordicii

Cum arată cartea lui Adi Mutu

Volumul „Revenirea din infern” cuprinde, conform comunicatului de presă:

  1. Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.
  2. Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt. trăind fiecare emoție la intensitate maximă.
  3. Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.
  4. O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

Nu este o carte despre fotbal, ci una a confesiunilor, o carte în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle 
- Cătălin Oprișan, jurnalist, colaborator al „Briliantului” la scrierea cărții

Recenzii:

A fost o onoare să-l pot antrena și să-i rămân prieten pentru totdeauna. Cu mine, s-a exprimat pe stadion. Cu această autobiografie, o face alergând printre rânduri. Citiți-o! 
- Cesare Prandelli

Adi a trecut prin multe momente dificile de-a lungul carierei sale, dar de fiecare dată a revenit mai puternic, demonstrând că este printre cei mai buni atacanți din lume
- Cristian Chivu

Nu există o poveste mai spectaculoasă decât cea a lui Adrian Mutu, cel puțin în fotbal. Cu urcușuri și coborâșuri, lacrimi și hohote de râs, disperare și speranță. Adi este rockstarul fotbalului mondial. Bad boy cu suflet 
- Codin Maticiuc

Mutu e genial, exuberant și nu se teme de nicio confruntare. Nu îi e frică de nimic 
- Gianluigi Buffon

Am petrecut mult timp cu Mutu la Juve. Stăteam în aceeași cameră și nu m-am plictisit deloc alături de el. Știa italiana, m-a ajutat mult
- Zlatan Ibrahimović

Mutu a fost peste toți, un jucător mare, care a demonstrat că poate face diferența, adaptându-se la jocul tuturor echipelor 
- Francesco Totti

VIDEO Cristian Bălașa, episoade cu Adrian Mutu: „Era foarte bun și foarte tupeist, știa că va ajunge mare”

Citește și: 

Mutu își lansează autobiografia, dar a dat un tun financiar înaintea publicării! » Câți bani a primit „Briliantul” la semnătură

Imagini tari la meciul de retragere al lui Horia Tecău. Simona Halep a făcut pereche cu Patrick Mouratoglou, într-o atmosferă de vis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  11 Iunie 2022, 13:03
Postat de ucluj2011 pe 11 Iunie 2022, 12:09

Un viitor mare antrenor. Și un fost fotbalist uriaș... de ce nu avem noi acum un Mutu la Națională!!! Respect , multă sănătate , și succes pe mai departe Adi Mutu!

Pentru ca in Romania totul functioneaza pe nepotisme.....din pacate

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Iunie 2022, 12:09

Un viitor mare antrenor. Și un fost fotbalist uriaș... de ce nu avem noi acum un Mutu la Națională!!! Respect , multă sănătate , și succes pe mai departe Adi Mutu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează