FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Echipă de melci? Adrian Mutu ia atitudine: „Cred că se exagerează”

Adrian Mutu (45 de ani) are trei meciuri pe banca lui CFR Cluj
Adrian Mutu (45 de ani) are trei meciuri pe banca lui CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 11:55 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 12:49

Adrian Mutu, antrenorul CFR-ului, nu este de acord cu cei care după 0-1 cu Rapid au criticat lentoarea cu care au acționat jucătorii săi. 

CFR Cluj a pierdut derby-ul feroviarilor, cu Rapid (0-1), iar unul dintre reproșurile făcute de analiștii TV a fost că formația din Gruia s-a mișcat lent. Prin studiouri i s-a spus chiar „echipa melcilor”, ceea ce pe antrenorul Adrian Mutu l-a deranjat vizibil.

Sepsi a anunțat despărțirea de fotbalistul „certat cu legea”
SEPSI
Sepsi a anunțat despărțirea de fotbalistul „certat cu legea”

Adrian Mutu: „Au fost și multe greșeli neforțate care ne-au costat în joc”

„Eu cred că se exagerează. Da, nu am fost cei mai rapizi și poate am schimbat greu mingea de pe o parte pe alta. Pentru a-i face să-și piardă distanțele probabil trebuia să fim mult mai rapizi și să avem răbdare mult mai multă, dar au fost și multe greșeli neforțate care ne-au costat în joc.

Neinspirați la ultima pasă, pentru că am avut câteva șanse bune și puteam să dăm gol. Nu am fost nici echipa melcilor. Când ai posesie de 65% și vreo 580 de pase făcute… Cam lenți ca să îi desfacem. Aici sunt de acord, dar mi se pare prea mult, o exagerare”, este citat tehnicianul clujenilor de fanatik.ro.

Adrian Mutu despre tendința de a critica lucrurile care n-au mers la CFR Cluj

Mutu nu s-a oprit aici: „Normal că rezultatul final te influențează foarte mult și atunci tinzi să critici lucrurile care nu au ieșit și să te uiți mai mult la asta, dar au fost și lucruri pozitive.

Avem un stil de joc al nostru, trebuie să credem în el și când întâlnești echipe bune nu e ușor. Trebuie să credem în stilul nostru și vor veni și victoriile.

Ca antrenor e normal să mă uit la ce înseamnă imaginea de ansamblu și nu neapărat la tot ce n-a mers. Astea le știm și încercăm să le corectăm, să fim mai buni pe aceste lucruri”.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. CFR Cluj - Rapid. Adrian Mutu, conferință de presă după eșecul contra fostei echipe: „Au câștigat printr-un gol norocos” + Ce spune despre transferul lui Filippo Falco

Mai puteți citi:

Când vine Edgar Ie să semneze cu Dinamo » Anunțul lui Andrei Nicolescu la GSP LIVE

Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează