FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu, după tragerea la sorți a programului: „Cel mai greu debut din istoria Rapidului”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 20:00 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 00:08

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre debutul noului sezon de Liga 1. Giuleștenii vor juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, adică echipele care au terminat pe podium în ediția trecută de campionat.

Mutu a analizat tragerea la sorți în cantonamentul Rapidului, după victoria cu Cracovia, scor 2-1, goluri marcate de Pănoiu și Vojtus. Antrenorul este convins că va fi cel mai dificil debut de sezon din istoria clubului.

S-a tras la sorți țintarul Ligii 1 » Cum arată programul complet + Când începe sezonul 2022-2023
PROGRAM
S-a tras la sorți țintarul Ligii 1 » Cum arată programul complet + Când începe sezonul 2022-2023

Adrian Mutu, despre debutul Rapidului în noul sezon de Liga 1

„Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. - cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova.

Deci primele 3 echipe de sezonul trecut sunt primele 3 echipe pe care le întâlnim. Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele 5 etape.

Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât fapul că trebuie să ne concentrăm. Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”, declarat Adrian Mutu pentru pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Adrian Mutu, despre meciul cu FCSB din Giulești

Mutu a fost apoi întrebat de meciul cu FCSB de pe Giulești, din etapa a doua. Va fi prima partidă între cele două echipe pe noul stadion al Rapidului.

„Va fi o atmosferă incredibilă, mă bucur să fiu antrenorul Rapidului în acest derby. Sper să îl câștigăm”, a mai spus Mutu, conform sursei menționate. 

Citește și alte știri despre Rapid:

Rapid, înfrângere la Tribunalul București » Suma imensă pe care Șucu și Angelescu ar trebui să o achite

Agenția Anti-Doping l-a suspendat iar pe Alex Ioniță, după ce fotbalistul a încălcat interdicția inițială, de un an!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ucluj2011
ucluj2011  •  02 Iulie 2022, 15:25
Postat de MaxiP pe 02 Iulie 2022, 11:34

Eu am auzit ca a fost o tragere dificila pt CFR, Fcsb și Craiova, care toate vor juca cu Rapid în una din primele 3 etape.

Exact asta voiam să spun și eu!!! Tragerea la sorți a fost grea pentru CFR , Craiova și clona fără nume și identitate FCSB.

MaxiP
MaxiP  •  02 Iulie 2022, 11:34

Eu am auzit ca a fost o tragere dificila pt CFR, Fcsb și Craiova, care toate vor juca cu Rapid în una din primele 3 etape.

soad
soad  •  02 Iulie 2022, 08:54
Postat de emil1986 pe 02 Iulie 2022, 08:06

Dacă după 3 etape clona FC R va avea 0 puncte, ceea ce este mai mult decât posibil, nu știu pe unde va scoate cămașa ***

Deci sustinator al FCSB numeste Rapidul clona, asta gluma. Eu zic ca o sa scoatem 5-6 puncte in primele 3 etape si anul acesta ajungem in play off

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close