FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a răspuns Mutu când a fost întrebat despre interesul lui Dinamo » „Să vă zic ceva cu datul afară”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 09:51 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 10:05

Dinamo își caută antrenor după despărțirea de Dario Bonetti, iar pe lista „câinilor” a apărut și numele lui Adrian Mutu, tehnicianul celor de la FCU Craiova.

  • FCU Craiova 1948 joacă acasă cu FCSB, de la 20:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

„Briliantul”, fost președinte al lui Dinamo, a fost în vizorul conducerii echipei roș-albe, iar înaintea meciului cu FCSB a fost chestionat în conferința de presă despre posibilitatea de a ajunge pe banca roș-albilor, dar și despre înfrângerea „câinilor” cu echipa roș-albastră, 0-6.

Adrian Mutu nu se gândește la Dinamo

„Nu știu de unde a ieșit știrea cu Dinamo. Ce pot să comentez? Am fost dat și la alte echipe, dar sunt aici. Vreau să rămân aici. Am început o treabă, am un grup în care cred și în care voi crede atât timp cât voi fi antrenor.

6-0 e un scor care nu le convine dinamoviștilor. Aș prefera să mă gândesc mai mult la FCSB în funcție de cum gândim noi meciul. Ce-i la Dinamo nu e treaba mea. Ok, victoria e importanță în derby, un rezultat mare”, a declarat Mutu la conferința de presă.

Mutu nu se teme de demitere

Antrenorul a abodat și tema unei posibili demiteri de la FCU Craiova, dacă rezultatele nu vor fi pe placul conducerii.

„Să vă zic ceva cu datul afară. Viața unui antrenor e care e. Mi se poate întâmpla și mie să fiu dat afară, nu mi-e frică. Cât sunt aici, îmi fac treaba 100%, superprofesionist. Din ziua întâi am vorbit puțin și am muncit. Băieții și cei din jurul echipei au văzut câtă pasiune și dăruire am am. 

Dacă va veni ziua când conducerea poate nu va mai fi mulțumită de ce muncesc, atunci o să ne strângem mâna și gata. Nu țin de niciun scaun. Niciun antrenor n-ar trebui să aibă teamă de așa ceva. Asta e viața unui antrenor. Trebuie să demonstrezi, iar rezultatele te țin în viață. Nu ar trebui ca asta să devină un coșmar al meu”, a mai declarat Mutu.

VIDEO Meci tare în Liga 1! Totul despre FCU Craiova – FCSB

Citește și: 

FCU Craiova - FCSB, derby de orgoliu în Bănie » Echipe probabile + cele mai tari cote

Adrian Mititelu senior, mesaj din spatele gratiilor despre soarta antrenorului Adrian Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1814342175438766
Doru Carlaont  •  19 Septembrie 2021, 10:39

Mutu ar trebui să lase *** antrenoratul pentru persoane care stiu ce inseamna capitolul fotbal antrenor. El sa se ocupe *** cu ***. Cum mama *** sa pui asemenea delicvent sa antreneze niște fotbaliști. Sai nenoroceasca pe toti. Sai cheme la un antrenament cu *** de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dd.x
dd.x  •  18 Septembrie 2021, 17:56

nu vrem nicun mu c la echipa noastra! sa se duca mai bine s=sa traga ceva...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Septembrie 2021, 10:13

Ataca Mutule cu echipa asta ! is toti varza in Liga 1 ! daca stai sa te aperi , vei primi goluri ! Ai cei mai frumosi jucatori din Liga , cu cela mai bune calitati ! Foloseste-i la maxim ! lasa-le libertate cum ti-au dat-o tie antrenorii ! bati cu 5-4 dar e bucuroasa Lumea ...lasa tu tacticile lui Petrescu sau Reghe ! Bafta maxima !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează