FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Mutu, în direct la GSP Live: „Nu o poți ține pe Dinamo la mijlocul clasamentului. Ori e la nivelul cel mai înalt, ori nu e deloc!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 11:46 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 12:08

Adrian Mutu a fost în această dimineață invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a analizat problemele de la Dinamo.

Formația lui Mircea Rednic se află în criză de rezultate în Liga 1, iar fostul atacant și președinte la clubul din „Ștefan cel Mare” spune că este nevoie de un finanțator puternic la echipă, nu doar de ajutorul financiar pe care-l dau fanii.

VIDEO Adrian Mutu a analizat situația lui Dinamo: „Ori e la nivelul cel mai înalt, ori nu e deloc”

„Situația la Dinamo nu e așa cum și-ar dori fanii. Nu e foarte bună. Rezultate nu sunt cele dorite, chiar dacă sunt jucători buni.  Clubul trece prin poate cea mai neagră situație din istoria clubului. Mircea Rednic e într-o postură delicată. Sper ca la Dinamo să se liniștească apele și clubul să aibă din nou siguranță.

Poate să plece de la zero, dacă nu cumva acum e în punctul zero. Dar pentru a construi îți trebuie o bază solidă. 

Dinamo ori există la un nivel înalt, ori va fi foarte greu. Nu poți ține clubul la mijlocul clasamentului sau unde e acum. Ori e la nivelul cel mai înalt, ori nu e deloc! E nevoie de milioane bune pentru a readuce clubul acolo unde a fost. 

Dar nu se înghesuie nimeni, Dinamo e un club foarte greu. Nu știu dacă sunt lucrurile atât de clare încât să atragă investitori. Ar fi bine ca cineva să vină, iar campionatul să fie iar spectaculos”, a declarat Adrian Mutu. 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic recuperează un jucător pentru următorul meci

EXCLUSIV Cine profită de excluderea lui Steliano Filip din lotul lui Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 Decembrie 2021, 09:50

Ma amuza teribil Mutu; El, si la FCU Craiova (adusi de el) si la Dinamo, vede jucatori buni - filiera Rednic - doar ca sunt ciuca batailor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează