FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Adrian Mutu, aproape de revenirea în Liga 1 » Echipa la care este dorit antrenorul

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 12:49 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 13:17

Adrian Mutu (43 de ani), fostul antrenor al celor de la FCU Craiova, poate reveni în Liga 1. Acesta este pe lista celor de la FC Argeș, în cazul în care Andrei Prepeliță va fi demis de piteșteni.

Postul lui Prepeliță pe banca piteștenilor se clatină. FC Argeș ocupă locul 8, iar play-off-ul e tot mai departe de echipă. Aceștia au pierdut din nou contactul cu primele șase clasate, iar conducerea a convocat o ședință în miez de noapte, imediat după înfrângerea cu FCU Craiova.

Ședință cu cărțile pe față la FC Argeș » Soarta lui Prepeliță, decisă: „Va trebui să luăm măsuri în consecință”
FC ARGEȘ
Ședință cu cărțile pe față la FC Argeș » Soarta lui Prepeliță, decisă: „Va trebui să luăm măsuri în consecință”

Acolo s-a stabilit ca următoarele 3 partide să fie decisive pentru Prepeliță. Cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni echipa trebuie să obțină maximum de puncte altfel Prepeliță va fi demis, iar locul acestuia urmând a fi luat de Adrian Mutu.

Astfel, Adi Mutu ar reveni la Pitești, orașul său natal, unde a început fotbalul și a jucat până în ianuarie 1999, când a fost transferat de Dinamo.

Ținta imediată o reprezintă obținerea din următoarele trei meciuri a numărului maxim de puncte, altfel este clar că ne vom îndepărta de zona vizată și va trebui să luăm măsuri în consecință, pe care le vom considera necesare în ceea ce privește conducerea tehnică. Până atunci, vom continua cu același cuplu de antrenori, Prepe și Ianovovschi. Acestă țintă a fost înțeleasă și asumată atât de conducere, cât si de antrenori
-surse din cadrul clubului FC Argeș

Adi Mutu, dorit și la Rapid

Rapidul e în pericol să rateze participarea în play-off și a câștigat doar trei meciuri dintre ultimele 20 pe care le-a disputat, un randament care i-a șubrezit de tot scaunul lui Mihai Iosif.

Conducerea plănuia încă dinaintea partidei cu UTA înlocuirea antrenorului. Arădenii au condus cu 1-0 la pauză, vișiniii l-au avut pe Junior Morais eliminat, însă ei au izbutit să egaleze în partea secundă a jocului și Iosif și-a salvat temporar postul.

Intenția de schimbare a lui cu un alt tehnician rămâne. Favoritul acționarului principal Victor Angelescu este Laszlo Balint, antrenorul plecat de la UTA. Pe lista giuleștenilor se află însă și Mutu. 

VIDEO Adrian Mutu a vorbit, la GSP Live, despre experiența sa la FCU Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Reacție neaşteptată a comentatorului după golul marcat de Botoșani în meciul cu CFR: „În sfârșit, ne bucurăm și noi” » Explicația acestuia

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  01 Februarie 2022, 14:57

Ar fi perfect! Arges s-ar bate la retrogradare. A venit si UTA in hora cu ionut badea!

nucu43
nucu43  •  01 Februarie 2022, 14:44

Ar fi cea mai proasta alegere. Acest om, nu mai are nimic comun cu aceasta echipa. Când echipa s-a desființat, nu a mișcat un deget.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close