FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Adrian Mutu nu are dubii: „Așa am simțit de când m-am apucat de această meserie” » FCSB și Rapid, favorite la titlu în viziunea tehnicianului de la CFR

Adrian Mutu (foto: Cristi Preda)
Adrian Mutu (foto: Cristi Preda)

Articol de , - Publicat marti, 20 februarie 2024 14:20 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 15:00

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre lupta la titlu, FCSB sau jocurile de culise insinuate de Gigi Becali.

Tehnicianul va împlini zilele acestea o lună de când a fost prezentat oficial pe banca CFR-ului și a comentat cele mai importante subiecte din Superliga. CFR Cluj are trei victorii și un eșec sub comanda lui Adrian Mutu.

Povestea tumultuoasă a dosarului câștigat de Gigi Becali la CEDO » Negocieri sub nuc, lipsă de probe și un complet cu probleme
PROCES LA CEDO
Povestea tumultuoasă a dosarului câștigat de Gigi Becali la CEDO » Negocieri sub nuc, lipsă de probe și un complet cu probleme

Adrian Mutu: „FCSB și Rapid sunt favorite la titlu. Toate meciurile se joacă pe teren”

„Se simte presiunea play-off-ului. Întotdeauna CFR a avut presiune, în ultimii ani a fost candidată la titlu, cred că va fi un play-off dificil pentru toată lumea. CFR, prin ADN te obligă, e o echipă care a câștigat titluri și care aspiră în fiecare sezon la titlu, e o presiune constructivă care mă menține motivat, concentrat și cu chef de muncă.

104 meciuriare Adrian Mutu ca antrenor în Superliga

Dan Petrescu a făcut o treabă extraordinară aici, este un ciclu frumos, dar un ciclu care s-a terminat, plin de trofee, plin de lucruri frumoase, inclusiv pentru noi, românii, pentru că ne-a reprezentat și în Europa. 

Eu încerc să continuăm acest spirit și să formăm o nouă echipă, sperăm să continuăm pe aceeași linie și să fim din ce în ce mai buni.”

Chestionat dacă crede în existența unor „omenii” în Superliga, așa cum a lăsat de înțeles patronul FCSB-ului, Gigi Becali, Adrian Mutu a replicat.

„Așa am simțit de când m-am apucat de această meserie, că toate meciurile se joacă pe teren. Sunt îngrijorat de noi și de celelalte echipe, în sensul că va fi un play-off greu, dur, știu cum sunt meciurile din play-off, n-ai timp să respiri, sunt meciuri tari și trebuie să ai lotul valid medical, și după aceea să ai norocul să fii în formă bună”, a precizat Mutu, pentru GSP.

Adrian Mutu, pregătit de play-off: „Campionatul s-a relansat după egalul FCSB-ului”

„Vin cele mai grele meciuri la finalul sezonului, după 30 de partide, e o combinație între partea fizică și partea mentală, unde grupul trebuie să fie unul solid.

128 de meciuriare Adrian Mutu ca antrenor, inclusiv meciurile de la naționala U21 a României

FCSB și Rapid sunt favorite la titlu pentru că sunt în fața noastră, e normal ca ele să aibă șanse mai mari, dar mai sunt încă 4 etape, se poate relansa campionatul, cred că s-a relansat acum și simte deja prezența Rapidului în spate și a noastră.

În aceste 4 meciuri toată lumea trebuie să fie atentă pentru că se poate intra în play-off la egalitate de puncte.

A fost un rezultat care ne-a avantajat pe noi și pe Rapid (n.r. egalul FCSB-ului). FCSB este o echipă puternică, ca și Rapidul și noi, trebuie să stăm atenți, mie mi se pare că campionatul devine din ce în ce mai puternic, iar acesta e un lucru bun”, a precizat Adrian Mutu, pentru GSP.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Laszlo Balint a scos în evidență punctul slab al celor de la FCSB în lupta la titlu

Citește și alte știri:

Mihai Stoica s-a revoltat după comentariile fanilor FCSB: „Nu pricep!”
U CLUJ - FCSB 0-0
Mihai Stoica s-a revoltat după comentariile fanilor FCSB: „Nu pricep!”
Marius Șumudică, înapoi în Superliga? » Echipa care-și propunea titlul la startul sezonului îl vrea
INTENȚIE
Marius Șumudică, înapoi în Superliga? » Echipa care-și propunea titlul la startul sezonului îl vrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vady
vady  •  20 Februarie 2024, 16:53

sa mai taca din gura mutu, e la cfr, echipa care a castigat 5 campionate cu arbitrii, cfr echipa corupta pana in maduva oaselor.

freddy
freddy  •  20 Februarie 2024, 16:39
Postat de iar_locul_doi pe 20 Februarie 2024, 15:44

Toata lumea stie ca sunt omenii in liga 1 !! Cele mai multe le fac cei de la fcsb !! Vezi meciurile directe din ultimii 5 ani intre FCSB - Botosani , Sepsi si ambele echipe din Craiova !! Plus cateva aranjamente de sezon ...cu ..UTA , Iasi si Sibiu !!

Salut Firicele. Iar_locul_15? :)))

username_2
username_2  •  20 Februarie 2024, 16:03

îmi aduc aminte de un Rapid-Voluntari 4-1, Dugandzic trei goluri și galeria Voluntariului care cînta „vino Marko peste noi să ne dai și golul doi”...nu mai știu cine era atunci antrenor la Rapid, da între timp Marko a fost vîndut pe bani buni, doar a fost golgeter

Vezi toate comentariile (4)
Comentează