FOTBAL  »  Superliga  »  VACANȚĂ

Adrian Mutu, invitat la masă în Republica Dominicană de un nume uriaș din fotbal » Fotografie inedită alături de fostul campion mondial

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 13:06 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 14:56

Adrian Mutu (43 de ani) a profitat de timpul liber și a plecat în Republica Dominicană.

Așa cum dezvăluia la GSP LIVE, Adrian Mutu a plecat din țară pentru a-și vedea fetele, Adriana și Maya, care stau în Republica Dominicană alături de mama lor, Consuelo Matos, fosta soție a „Briliantului”.

E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine.

- Adrian Mutu la GSP LIVE, pe 8 decembrie

Adrian Mutu, gata să o refuze pe Kisvarda! » Telefonul din România pe care îl așteaptă: „Sunt pe lista lor, mai stau să văd ce vor decide”
NEGOCIERI
Adrian Mutu, gata să o refuze pe Kisvarda! » Telefonul din România pe care îl așteaptă: „Sunt pe lista lor, mai stau să văd ce vor decide”

Adrian Mutu, la masă cu Marcelo Lippi în Republica Dominicană

Fostul selecționer al României U21 a profitat de vizită și s-a întâlnit și cu fostul mare antrenor al Italiei, Marcelo Lippi, campion mondial în 2006. Italianul a surprins prin apariția sa, fără tricou, în poza postată de Mutu pe Instagram.

Cei doi au stat împreună la masă, alături de familia lui Mutu: cele două fiice, soția Sandra și băiatul Tiago.

„O după amiază foarte plăcută, alături de familia mea și de Marcelo Lippi, un maestru al fotbalului. Mulțumesc pentru invitație, Mister, și pentru sfaturile pe care mi le-ai dat”, a spus Mutu.

Adrian Mutu, invitat la masă în Republica Dominicană de un nume uriaș din fotbal » Fotografie inedită alături de fostul campion mondial

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea, sceptic față de abilitățile lui Mutu la echipa națională: „Pe ce considerente să vină el acolo?”

Citește și: 

Adrian Mutu, noul selecționer?! Avantajele și dezavantajele „Briliantului”

FCU Craiova îl așteaptă pe Mutu! Cine va conduce echipa până la pauza de iarnă + vin 5 jucători

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ijohn
ijohn  •  13 Decembrie 2021, 23:31

Mutu un băiat foarte bine educat, felicitări părinților lui. Un băiat care știe sa vorbească, nu l-am văzut niciodată sa se facă de ras la interviuri, fără dezacorduri sau chestii hilare, orice întrebare dificila a știut s-o dribleze elegant dacă a trebuit. Bravo ! Ca fotbalist a fost ultimul fenomen al României, alături de Chivu. Sa te dea Chelsea afara și sa te ia Juventusul lui Nedved, Buffon, Del Piero, Trezeguet, Thuram...șamd, spune tot. Nu o sa mai avem jucatori romani la nivelul lui Mutu (și Chivu, pentru ca este aproximativ aceeași perioada) cât vom trai noi(și ei). Peste 100 de goluri în Italia, jucând la echipe slabe, împotriva unor super puteri, spune tot despre Mutu. Sa dai 17 goluri la fcsb nu e același lucru cu 17 goluri la chindia. Și cât a fost de galonat, antrenoratul l-a început de jos, de acolo de unde trebuie, de la o echipa de cartier dintr-un campionat de mana a 10-a al Europei. Mutu la națională o varianta foarte buna, eleganta, care ne poate scoate în lumea buna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close