FOTBAL  »  LIGA 1  »  POVESTE

Adrian Mutu, poveste amuzantă cu Dănuț Lupu: „Era un «animal», nu puteam să-l ating! Apoi l-am înjurat...” » Cum s-a răzbunat, ajutat de Lăcătuș: „Gata, nu mai pot!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 20:49 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 23:37

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, și-a amintit de o întâmplare amuzantă, cu Dănuț Lupu.

Meciul despre care a vorbit Mutu a avut loc în august 1998, în prima etapă a sezonului, când Rapid a învins-o pe FC Argeș în deplasare, 1-0.

Adrian Mutu dezvăluie cum se fac transferurile la Rapid » Ce rol joacă Dan Șucu
RAPID
Adrian Mutu dezvăluie cum se fac transferurile la Rapid » Ce rol joacă Dan Șucu

Adrian Mutu, poveste amuzantă cu Dănuț Lupu

Mutu avea 18 ani și jumătate la acea vreme și era unul dintre cei mai promițători jucători din prima Ligă. De partea cealaltă, Lupu, la 31 de ani, era una dintre vedetele campionatului. Între cei doi au sărit scântei.

„Venise Iulian Chiriță la FC Argeș. Urma să jucăm cu Rapid, unde era Lupu. Chiriță îmi zice: «Ca să-l enervezi pe Lupu, trebuie să-i vorbești urât». 

Înainte de meci, antrenorul mi-a zis să-l marchez eu pe Lupu. Zic: «Cum? Pe mine m-ați găsit? Cum să-l marchez eu? El e număr 10, eu cam tot la fel».

M-am ținut după el, am încercat să îi iau mingea. Dar, din punct de vedere fizic, Lupu era un «animal». Era mare. Nu puteai să pui mâna pe el, era puternic, te dribla.

Și am început să-i vorbesc urât. L-am enervat, l-am scos din mână. El o luase personal, nu mai știu ce zicea pe acolo.

După meci, selecționerul Anghel Iordănescu a convocat lotul divizionar pentru un stagiu în Argentina. Și am văzut că eram și eu, și Lupu. Mă gândeam cum mă duc acolo... La lot mă așteptau Lupu și Lăcătuș. Am început «Nea Dane, știi, că o fi... Nu am vrut, Chiriță mi-a zis». El spune: «Bine, ca să te iert, de la Londra la Buenos Aires ne pui în pahare tot drumul, mie și lui Lăcătuș».

Stăteam pe scaun cu Coca Cola în mână și mă strigau. Așteptam să adoarmă, nu mai puteam. I-am zis lui Lăcătuș «Nea Marius, gata! Nu mai pot. Hai, că peste câțiva ani o să-mi ceri matale tricoul». Eu puneam Cola, completam la ei în pahare”, a povestit Adrian Mutu la emisiunea „DigiSport Special”.

VIDEO Horațiu Moldovan: „Nu e ușor să joci pentru Rapid, dar e cel mai frumos”

Citește și: 

Cum s-a consolat Horațiu Moldovan după gafa din meciul cu Petrolul: „Au greșit De Gea și Neuer, e ceva omenesc”

Dezvăluiri despre Dan Șucu: „Din păcate, a ajuns la Rapid. Dar ține cu altă echipă”

Playtech: ULUITOR! Cum le hărțuia preotul Visarion Alexa pe femei: 'Toate eram pipăite pe...'


Comentarii (10)
firstgeorge
firstgeorge  •  18 August 2022, 22:34

daca tu le puneai cola o tai si-o arunc la caini!

9solo9
9solo9  •  18 August 2022, 10:14

Si uite așa aflăm de la Mutu ca Lupu era un împătimit al băuturii Coca Cola ca până în Argentina au băut doar cola

poto86
poto86  •  18 August 2022, 08:56

Asa este, talent urias Lupu..unul dintre primii 3 din Romania..tin minte la un meci am rapidului la piatra neamt, erau 3 jucatori adversi in jurul lui si nu aveau ce sa ii faca..iar pasele de gol le dadea cu exteriorul catre atacanti..ar fi putut avea alta cariera, poate daca ar fi stat mai mult timp in afara tarii langa nea mircea lucescu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează