FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Adrian Mutu, prima suspendare primită din calitatea de antrenor » Pierde meciuri cruciale în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 14:55

Adrian Mutu (39 de ani) a fost suspendat două etape după incidentele de la finalul partidei pierdute de FC Voluntari cu Juventus București, scor 0-1.

  • FC Voluntari joacă astăzi, de la 18:00, în deplasare la ACS Poli. Partida e liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV. 

Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a pronunțat după eliminarea suferită de Adrian Mutu. Antrenorul ilfovenilor va fi suspendat următoarele două partide, deplasarea de la Timișoara și meciul de pe teren propriu cu Sepsi OSK. În plus, Mutu trebuie să achite și o penalitate sportivă de 320 de lei.

Iulian Călin l-a trimis în tribună pentru proteste, în minutele de final din FC Voluntari - Juventus București, 0-1. Vezi aici ce a făcut antrenorul celor de la FC Voluntari!

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 8

program

CLASAMENT

juventussss

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close