FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu face lumină în cazul primului transfer oficializat de Rapid: „Confundați!”

Funsho Bamgboye, cu numărul 70, în stânga imaginii / FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial
Funsho Bamgboye, cu numărul 70, în stânga imaginii / FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 20:53 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 20:53

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre transferul nigerianului Funsho Bamgboye (24 de ani) și despre obiectivele rămase în această perioadă de mercato.

Rapid a reușit un singur transfer în această perioadă de mercato. Adrian Mutu a vrut să lămurească poziția lui Funsho Bamgboye.

„Confundați, nu e atacant. El joacă extremă stânga sau dreapta, este în lot pentru partida cu FC Voluntari, însă are nevoie să se adapteze puţin la fotbalul nostru. Trebuie să se obişnuiască şi cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care e pe Giuleşti”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă. 

Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj
FCU Craiova - U Cluj
Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

Adrian Mutu: „Nu vom face neapărat un al doilea transfer”

„Nu vom face neapărat un al doilea transfer. Suntem în negocieri cu jucători, normal că avem şi noi termenii noştri în care se poate realiza un transfer. Şi nici nu suntem într-un moment în care să vrem să transferăm cu orice preţ. 

Eu am transmis conducerii că vreau jucători care să mă ajute imediat, pentru că nu avem timp. De la anul poate altfel vor sta lucrurile. Dar acum ne trebuie jucători în formă, care au jucat, însă e foarte greu să îi găseşti la cost zero. Deci trebuie cumpărat, e nevoie de tratative şi ele nu sunt uşoare”, a concluzionat Adrian Mutu. 

Cine e Funsho Bamgboye, transferul Rapidului din această iarnă 

Bamgboye a jucat ultima oară la MOL Vidi. A mai evoluat pentru o altă echipă din Ungaria, Szombathelyi Haladás. În tricoul lui MOL Fehervar, a reușit 13 goluri și 19 assist-uri în 105 meciuri jucate în toate competițiile. Pe Transfermarkt, are o cotă de 350.000 de euro.

Adrian Mutu face lumină în cazul primului transfer oficializat de Rapid: „Confundați!”
Funsho Bamgboye a fost prezentat oficial de Rapid

VIDEO. Cele mai interesante informații înainte de Rapid - FC Voluntari

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Victoria cu UTA nu l-a entuziasmat pe Toni Petrea: „Să fim realiști!”

Balint pune piciorul în prag: „Unii jucători atât pot, o să vină alții” + „Suntem de Liga 2 în acest moment”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Chess
Chess  •  04 Februarie 2023, 20:52

Sa nu faci ,, desteptule,, transferuri, daca-l ai pe ineficientul Crpulja !

balderis
balderis  •  04 Februarie 2023, 08:58
Postat de ozzie pe 04 Februarie 2023, 00:38

Dl. Sucu si ceilalti nu vor avea alte ambitii, doar sa joace in playoff si doamne ajuta un conference league. Singura preocupare a patronilor este sa mearga merchendising-ul, sa vina multi suporteri la stadionul ala nou primit pleasca de la autoritati si mai ales sa vanda jucatori macar de 2-3 milioane de euro pe sezon pentru a acoperi costurile operationale. Intre timp cauta investitori(naivi) sa le vanda un "bussines" solid, cu cifre bune si "perspective". Eventual.. poate pica ceva si de pe la Pro Rapid, ca fara niste imobiliare viata e pustiu. Copos era ultras pe langa baietii astia.. cand il vezi pe dl Mobexpert nu ai cum sa nu te gandesti daca nu e neam cu Robotul de la Cotroceni.. adica cei cu Asperger sunt patimasi in comparatie cu ei.. de zgarciti, e inutil sa spun, ca e pleonasm.. pacat de imnul ala frumos si de suporteri, dar poate mai bine asa decat jucaria vreunui primar.

Băi loazie, dacă tu îl iubești pe nea Ghiță și metodele lui, nu mă mai miră nimic din postarea ta . Avea dreptate cînd spunea: suporterii noștri, sunt cam proști și fără carte !

atthur
atthur  •  04 Februarie 2023, 07:10

Mutu-lica nu veți face nici un alt NIMIC,că sucu a vwnit să vândă, nu să cumpere!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează