FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO „Bad Boy” Adrian » Mutu despre cum l-au schimbat anii: „Eu am inventat fuga din cantonament”

Adrian Mutu a vorbit despre cum l-au schimbat anii. Foto: Arhivă GSP +49   FOTO
Adrian Mutu a vorbit despre cum l-au schimbat anii. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 15:21 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 16:21

Adrian Mutu, 44 de ani, a vorbit despre cum l-au transformat vremurile și viața, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români ai ultimilor zeci de ani, un talent uriaș, ce l-a dus pe cele mai înalte culmi. „Ziua muncesc din greu, noaptea mă distrez din greu” este unul dintre motto-urile celebre ale „Briliantului”, undeva la începutul anilor 2000, când cunoscuse deja succesul la Chelsea Londra.

Acum, antrenor al Rapidului, la 44 de ani, Adrian Mutu a rememorat momentele când, capricios, oferea și clipe teribile familiei, fanilor săi și grupărilor pe unde a evoluat și celor de la echipa națională! Trecut prin multe prin viață, Adi a mărturisit că experiența îl ajută să nu plece pe dribling cu actualii săi elevi.

+45 FOTO

Adrian Mutu: „Noi eram muncitori, dar nu eram serioși”

Generațiile s-au schimbat, vremurile la fel, tehnicianul giuleștenilor este de părere că actualii jucători ar fi „mai serioși”. Chiar dacă aceștia sunt departe de rezultatele generațiilor din trecut.

Jucătorii știu că nu mă pot păcăli, ei trebuie să ia exemplul meu, să învețe din greșelile mele. Eu am inventat fuga din cantonament. Și acum, când merg la un hotel, observ toate ieșirile, inclusiv cele secundare, tot. Plătesc cameristele, nu trece nimic fără să aflu!

Dar nu este nevoie să iau măsuri pentru că acum jucătorii sunt mai serioși, vorbim de o altă generație. Și noi eram foarte muncitori, dar nu eram serioși”, a declarat Adrian Mutu, la podcastul „Da Bravo” al lui Mihai Bobonete.

Adrian Mutu: „Aveam un program ordonat în Italia, iar când ajungeam în România...”

Adrian Mutu a oferit câteva episoade picante din perioada când era decarul primei reprezentative.

+45 FOTO

Eu am plecat doar de câteva ori din cantonament, dar de fiecare dată s-a aflat, nu știu cum se făcea. De vreo două ori am fugit din cantonament de la națională, asta pentru că jucam în Italia și aveam un program ordonat, clar.

Nici nu se putea altfel la acel nivel, dar când ajungeam în România eram curios să văd ce s-a schimbat, ce s-a mai întâmplat”, a mai punctat Adrian Mutu.

35 de goluriîn 77 de selecții a marcat Adi Mutu pentru Națională

Citește și:

Rapid îl aduce pe Oaidă + Negocieri avansate și cu un alt ex-jucător de la FCSB

Bergodi pleacă de la Sepsi! Anunțul oficial al câștigătoarei Cupei României

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
10geo
10geo  •  28 Mai 2023, 08:12

Si noi asteptam victorii si calificari lamondiale! E greu cu drogatii!

danut.petnaise
danut.petnaise  •  27 Mai 2023, 19:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează