FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID

VIDEO Adrian Mutu vrea să-i mai dea o lecție lui Bergodi: „Am mai câștigat cu el. Sepsi este o echipă cu pretenții”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 16:53 / Actualizat joi, 25 august 2022 17:05

Sepsi și Rapid urmează să joace sâmbătă, 27 august, în runda a-7 a a Ligii 1. Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu (43 de ani), și mijlocașul Andrei Ciobanu (24) au prefațat duelul cu formația covăsneană.

  • Sepsi - Rapid se joacă de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe DigiSport, OrangeSport și PrimaSport

Adrian Mutu și-a lăudat adversarii, dar speră ca în meciul cu formația din Sfântu Gheorghe să scoată maximum de puncte.

VIDEO Adrian Mutu, înainte de Sepsi - Rapid: „Ne așteptăm la o atmosferă intensă și la o echipă pe măsură”

„Un meci extrem de dificil. Sepsi este o echipă cu pretenții, care își dorește play-off-ul. Am mai jucat contra lui (n.r. Bergodi) și am câștigat. Bergodi este un antrenor bun, iar Sepsi este o echipă cu o organizare defensivă foarte bună”, a spus Adrian Mutu.

Mutu și Bergodi s-au mai înfruntat în aprilie anul acesta, în play-out, când Rapid s-a impus, 1-0, în Giulești, după un gol al lui Rareș Ilie. 

Mutu își mai dorește un transfer la Rapid

Rapid a adus zece jucători în această vară, dar Mutu nu vrea să se oprească aici și își mai dorește un atacant.

„Ne dorim să mai transferăm un atacant. Deocamdată analizăm și sperăm să luăm un fotbalist cât mai pregătit. Nu-mi doresc să iau pe cineva după care va trebui să așteptăm 2-3 luni să intre în formă. Îl așteptăm și pe Marzouk, care în aceste momente a început să se antreneze normal cu echipa”, a mai precizat Adrian Mutu. 

„Principalul” Rapidului a anunțat și revenirea fundașului stânga Florin Ștefan: „A început antrenamentele, dar nu îl vom forța. Nu l-am luat în lot pentru acest meci, dar sper ca să-l avem cu Universitatea Cluj”. 

La un club precum Rapid, există o presiune foarte mare din partea suporterilor. Dar și eu sunt obișnuit cu o astfel de presiune. Vin de la domnul Hagi, iar acolo am fost cu o astfel de presiune. Domnul Hagi pune o presiune în plus față de Rapid, dar acolo Hagi pune o presiune constructivă. Aștept să joc cu Farul și să câștigăm

- Andrei Ciobanu, mijlocaș Rapid

Citește și: 

Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro

Un fost jucător de la CFR, despre problemele campioanei: „Atmosfera e rece, jucătorii sunt individualiști” + diferența dintre Mutu și Petrescu

Articol de Cătălin Stroia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  25 August 2022, 20:15

Andrei , ai grija la declaratii !!... "Hagi pune presiune mai mare ca la Rapid !!!...si constructiva" la Rapid ai venit la corectie sau cum !!..de ce vorbim ??

miki123
miki123  •  25 August 2022, 18:26

Sunt curios ce strgături "secuiești " vom auzi din tribunele din sf. gheorghe?!? Ce drapele vor flutura, ce imnuri se vor intona și mai ales dacă arbitrul va oprii meciul dacă Românii sunt jigniți la ei in țară?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează