FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu are un singur sfat pentru Octavian Popescu: „Așa poate să ajungă unul dintre liderii tăcuți”

Octavian Popescu, la antrenamentul naționalei U21 / FOTO: Imago-Images +24   FOTO
Octavian Popescu, la antrenamentul naționalei U21 / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 23:10 / Actualizat joi, 10 martie 2022 23:33

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, îi transmite lui Octavian Popescu (19 ani) să aibă grijă cu viața extrasportivă în această perioadă a carierei. 

Adrian Mutu și-a asumat greșelile trecutului și are sfaturi importante pentru Octavian Popescu, cel mai în vogă fotbalist român. „Briliantul” îi prevede un viitor strălucit, dacă favoritul lui Gigi Becali va reuși să gestioneze faima venită la o vârstă fragedă.

Adrian Mutu surprinde: „El e antrenorul anului în România!”
Rapid
Adrian Mutu surprinde: „El e antrenorul anului în România!”

Adrian Mutu, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă un anturaj sănătos”

„Cum le spun și celor tineri de la mine, lui Rareș Ilie, Sefer, Pănoiu, gestionarea acestei faime venite prea devreme e dificilă. Are nevoie de un anturaj sănătos, să îl țină cu picioarele pe pământ. Greul acum începe. 

Cu cât arăți mai mult, pretențiile cresc. Lumea așteaptă să te ridici mereu la același nivel. Clubul, părinții, toți sunt responsabili. Degeaba zice Gigi Becali 100 de milioane, 200 de milioane acum. Nu știu dacă sunt neapărat aberații, e normal ca patronul să încerce să îți umfle marfa, să îi monetizeze. 

Repet, să aibă un anturaj sănătos, mă refer la anturajul de zi cu zi, Nu știu cât mai stă el cu părinții acum. Eu îl știu pe Tavi, e foarte serios, e un talent pur, puțin introvertit. Poate să fie unul dintre liderii tăcuți”, a spus Adrian Mutu, la „Digi Sport Special”.

Octavian Popescu e unicat în ultimul deceniu

Golul marcat împotriva Voluntariului duminică nu e întâmplător. Execuția de la distanță face parte dintr-o serie foarte lungă de astfel de reușite. Exclusiv în acest campionat, Popescu a înscris de nu mai puțin de 5 ori din afara careului de 16 metri. Nu doar că nu are rival, dar stabilește, la acest capitol, cea mai bună performanță din ultimul deceniu.

Au mai fost jucători care au înscris de 5 ori de dincolo de careu, însă Octavian Popescu a reușit acest lucru într-un moment în care sezonul e la 75% din desfășurarea lui. Iar compania în care se regăsește Tavi e deosebită: Budescu, Adailton, Sânmărtean, Cicâldău.

VIDEO Dezbaterea zilei, 10 martie » Trebuie convocat Octavian Popescu la echipa națională de seniori?

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Uhrin ar putea forța o schimbare importantă la Dinamo + Ce le-a transmis jucătorilor la prima întâlnire

EXCLUSIV Un concert pe Arena Națională dă peste cap FCSB - Farul » Ce se întâmplă cu meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  11 Martie 2022, 10:24

Petarda Tava Popescu nici in Liga 2 din Abhazia nu ar face fata, oricine se duce de buna voie la fecesebeaua nu il duce capul.

rav410wrc
rav410wrc  •  11 Martie 2022, 09:02

Bine da, Mutu, chiar dc si-a "asumat" erorile trecutului, tot nu poate sa faca acum pe demagogul si dea sfaturi la altii ... El, dc avea o farama de creierash, ar fi ajuns un fotbalist imens, asa a fost doar un alt romanash, foarte talentat, caruia banii si celebritatea i-au luat mintile :((

emil1986
emil1986  •  11 Martie 2022, 08:11
Postat de stefan.. pe 11 Martie 2022, 07:09

***

Cat esti de prostavan!!!!! Mai ai frati? :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează