FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum se simte Mutu după operația pe care a suferit-o: „Toți trebuie să facem un sacrificiu și acum a fost rândul meu”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 19:19 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 19:46

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, a vorbit despre starea sa de sănătate, după operația de apendicită suferită.

Adrian Mutu nu a putut sta pe banca Rapidului la ultimul meci de campionat, înfrângerea cu FCU Craiova de la Tg. Jiu, scor 0-1, după ce în ziua meciului s-a operat de urgență din cauza unei crize de apendicită. 

Demisia lui Dan Petrescu, cerută în direct: „Toată lumea pare sătulă acolo. Fă pasul!”
CFR Cluj
Demisia lui Dan Petrescu, cerută în direct: „Toată lumea pare sătulă acolo. Fă pasul!”

Antrenorul giuleștenilor a stat doar 3 zile departe de echipă, revenind repede la antrenamente. Înaintea partidei cu CS Mioveni, Mutu a detaliat cum se simte. 

Adrian Mutu: „E o perioadă în care toți trebuie să facem un sacrificiu, acum a fost rândul meu”

„Nu a fost o perioadă ușoară, când am ieșit din spital am venit direct la antrenamente. Nu a fost o operație complicată, mai mari au fost durerile înainte decât operația în sine. 

Nu pot să stau departe de echipă, îmi place, de asta am și venit direct din spital. E o perioadă în care toți trebuie să facem un sacrificiu și acum a fost rândul meu”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Accidentare gravă în CFR Cluj - Sivasspor » Rezultatul RMN-ului îi dă fiori lui Dan Petrescu
CFR Cluj
Accidentare gravă în CFR Cluj - Sivasspor » Rezultatul RMN-ului îi dă fiori lui Dan Petrescu
Fostul căpitan, mesaj tranșant pentru fotbaliștii celor de la FCSB: „Nu se mai pot gândi la titlu”
FCSB
Fostul căpitan, mesaj tranșant pentru fotbaliștii celor de la FCSB: „Nu se mai pot gândi la titlu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
argus
argus  •  20 Septembrie 2022, 21:28

Sanatate si inspratie! Numai dl Mutu stie (sau ar atrbui sa stie) criteriile schimbarii jucatorilor cat si importanta omogenitatii, a unei din care, de ex., 6-7 jucatori sa fie titulari are atat in formarea echipei si in a gandi schimbarile. Asa cum arata statisticile, cred ca este este o eroare, patent Mihai Iosif (nu-i vedeai pe Rares Ilie sau Sefer jucand 90 de minute). Ce criteriu a avut sa-l schimbe in meciul cu Mioveni pe Sefer (min.69)? Conform site-ului *** Sefer are cele mai bune cifre, in ciuda faptului ca jucat doar 670 de minute (in 9 meciuri din 11), este golgheter (5 goluri cu cel cu Mioveni)! Crepulja, Costache sau Duganddzic sa fi fost mai utili in meciul cu Mioveni? Sa fi dat semen de oboseala sau sa fi fost acidentat? Sa nu ai echipa in care ai format un grup de jucatori titulari (antrenor din martie 2022, 11 etape in campionatul 2022/2023)? N u poti da increder unor jucatori pe care-i schimbi dupa o prestatie buna, cu gol ce s-a dovedit decisiv in castigarea celor 3 pcte. si golgheter al echipei. In rest, numai de bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează