FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID 0-0

Adrian Mutu răsuflă ușurat după luptele în noroi de la Cluj: „Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. Important e că suntem sănătoși”

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 22:37 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 22:37

Universitatea Cluj și Rapid au remizat, scor 0-0, în primul meci al rundei cu numărul 23 din Liga 1. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul grupării giuleștene, e nemulțumit de rezultat. 

Adrian Mutu s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena. Antrenorul giuleștenilor a găsit și un aspect pozitiv, faptul că niciun jucător nu s-a accidentat. 

Greșeală imensă de arbitraj în U Cluj - Rapid » Verdictul specialistului: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri. Ori sunt prieteni, ori...”
U Cluj - Rapid
Greșeală imensă de arbitraj în U Cluj - Rapid » Verdictul specialistului: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri. Ori sunt prieteni, ori...”

Adrian Mutu, după U Cluj - Rapid 0-0 

„A fost un teren greu. Noi, ca mentalitate, mergem mereu la victorie. Cred că și astăzi, în ciuda condițiilor, am avut ocaziile mai clare. Mă nemulțumește rezultatul. 

Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil. Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. A fost un meci de luptă. Trebuia să fii atent și la pase, se oprea mingea în noroi. Cel mai important lucru astăzi este că toți băieții au ieșit sănătoși.

Am avut ocazii încă din minutul 8, prin Dugandzic. Dacă terenul era mai bun, probabil ar fi marcat. Ne respectăm adversarul. Chiar dacă au jucat cu 5 pe linia de fund, au încercat să controleze jocul. Îl felicit pe Sabău pentru asta”, a spus Adrian Mutu la Orange Sport. 

Săptămâna asta ajunge un jucător, îl veți vedea când îl prezintă clubul. Avem un lot omogen, bine închegat. Mergem la câștig în orice meci
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO. Răzvan Burleanu atacă ordinul ministrului Eduard Novak: „Discriminatoriu! E o măsură populistă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Fotbalistul cu salariu de 18.000 de euro a plecat de la CFR Cluj » Prezentat la noua echipă: „Un lider al vestiarului!”

VIDEO Răzvan Burleanu atacă ordinul ministrului Eduard Novak: „Discriminatoriu! E o măsură populistă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ED_BAD
ED_BAD  •  28 Ianuarie 2023, 21:52

Aia e, Adi, ne respectam PREA MULT adversarul! NU facem pressing, nu stam sus!!!! Dupa fiecare minge pierduta ne retragem de parca ne ataca Barcelona... De cine fugim asa? ! Cine este U Cluj asta?! Sa stea Duganzici la 30 de metri si sa se retraga toti la fiecare atac advers de parca e fundas central, parca nu mai arata respect fara de adversar, parca e un joc cu adevarat fricos, lipsit de atitudine, fara initiativa... Asa e, ei au incercat sa controleze jocul. Iar noi am incercat doar sa stam cuminti....

gepeto
gepeto  •  28 Ianuarie 2023, 11:35

Ati aflat secretul finantatorului bogat si plin de bani

dansy
dansy  •  28 Ianuarie 2023, 11:29

Hoție cât casa la Cluj!Rusine celor doi arbitri-BARBU și Petrescu.Nu este prima data când distrug meciuri!Trebuie amândoi sancționați drastic.Și uite așa Rapid mai fura un punct!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează