FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Lui Adrian Petre îi place în izolare: are parte de antrenamente speciale alături de iubita sexy

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 20:00

În plină criză de pandemie la nivel mondial fotbalul s-a închis, iar toți jucătorii sunt în casă. Așa se întâmplă și cu Adrian Petre, atacantul celor de la FCSB și iubita acestuia, Bianca.

Fotbalistul de 22 de ani e acasă, în izolare, dar frumoasa lui iubită, Bianca Tirsin, îi face aproape în fiecare zi un program special. Cei doi au exerciții specifice, cu gândul să nu pună kilograme pe ei și să fie la greutatea potrivită când totul va reveni la normal.

Adrian Petre: "Vă îndemnăm să stați acasă"

FCSB. Lui Adrian Petre îi place în izolare: are parte de antrenamente speciale alături de iubita sexy

"Astăzi împreună cu Adi vom face o serie de exerciții pentru cupluri. După vom avea parte și de exerciții separat", spus Bianca în startul video-ului ei.

"Am decis să vă arătăm doar o parte din exercițiile pe care noi le facem acasă. Sunt multe opțiuni pe care le puteți alege. Vă îndemnăm să stați acasă, să petreceți mai mult timp alături de cei dragi. Trebuie să stați mai mult pe-acasă!", a transmis și atacantul vicecampioanei.

15.000 de euroeste salariul pe care Petre o să-l primească lună de lună de la FCSB, același cu al lui Gnohere, Coman sau Tănase

E împreună cu o Miss

Superba brunetă Bianca este un model de succes și a participat la mai multe concursuri, primind premii importante. La cei 20 de ani, Bianca a fost încoronată ca Miss Arad 2015, Miss Catwalk 2015, Miss International România 2018. La concursurile internaționale a obținut locul 3 la Miss Supranațional 2017, în Polonia, și locul 4 la Miss Internațional 2018, din Tokyo.

Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
+31 FOTO

"Sunt destul de singuratic. Foarte rar ies prin oraș, poate doar cu iubita și familia mea când mă mai vizitează. Prefer să mă odihnesc cât de mult pot, să mă relaxez. Îmi place mult personalitatea lui Zlatan Ibrahimovici și modul în care domină terenul. O adevărată bestie"
Adrian Petre, atacant FCSB

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO HOT Romina Neacșu e cea mai sexy antrenoare de fitness și pozează incendiar: "Mesaje de la fotbaliști? Ha, ha, ha!"

Au surprins-o pe superba Diletta Leotta la izolare. Poze incendiare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
torinezul
torinezul  •  05 Aprilie 2020, 09:54

***!!! De Petre asta saracul nu ati scris un cuvant, pana nu a ajuns la abonata locului 2 din Romania!!!!! ***???? Si ne miram ca nu merge nimic in tara asta??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close