FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Adrian Petre renunță la o sumă importantă pentru a reveni în Liga 1! Detalii despre mutare: „El are nevoie mai mare de club, decât invers”

Adrian Petre (22 de ani) va deveni în scurt timp jucătorul celor de la UTA. Bogdan Apostu, impresar apropiat de clubul arădean, a oferit detalii despre mutare.
Adrian Petre (22 de ani) va deveni în scurt timp jucătorul celor de la UTA. Bogdan Apostu, impresar apropiat de clubul arădean, a oferit detalii despre mutare.

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 18:16 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 19:15

Adrian Petre (22 de ani) va deveni în scurt timp jucătorul celor de la UTA. Bogdan Apostu, impresar apropiat de clubul arădean, a oferit detalii despre mutare. 

Adrian Petre nu a impresionat în Italia, la Cosenza. A evoluat în doar 7 partide, fără a înscrie vreun gol. Gigi Becali a confirmat că nu va încerca să obțină prelungirea contractului, așa că fostul internațional de tineret are cale liberă spre UTA.  

Adrian Petre renunță la bani pentru a semna cu UTA

„Va veni și Adrian Petre, da. Nu aș vrea să vorbesc foarte mult, pentru că nu e reprezentat de mine, dar știu că va veni. Va aduce un plus la UTA. Are un talent incontestabil, să fim serioși. Dacă ne raportăm la situația lui, sincer vorbind, el are mai mare nevoie de UTA, decât are UTA de el. UTA îi întinde o mână de ajutor. E profesionist, de mare caracter, iubește această echipă. Ești mult mai implicat când ai astfel de sentimente. 

Visele nu se cuantifică în bani. El va renunța la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA. Aradul nu îi poate plăti un astfel de salariu. El vine din postura de jucător liber de contract, după cum a spus-o și domnul Becali. Nu îoi va activa cel de-al doilea contract”, a declarat Bogdan Apostu. 

Adrian Petre se desparte de FCSB

În momentul în care a venit la FCSB, Adrian Petre a acceptat situația refuzată luna trecută de Haruț. A semnat două contracte: unul valabil pe un an și jumătate și altul care îi prelungea șederea până în 2024. Evoluțiile slabe l-au determinat însă pe Gigi Becali să nu mai activeze al doilea contract. Astfel, Petre va deveni jucător liber din vară.

Adrian Petre la FCSB:

  • a semnat în februarie 2020;
  • a fost transferat din Danemarca, de la Esbjerg, pentru 500.000 de euro;
  • a jucat 15 meciuri;
  • a reușit 3 goluri.

800.000 €este cota de piață a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Antrenorul interimar al Craiovei confirmă transferul: „E un jucător de mare calitate”

EXCLUSIV Dorit și de Dinamo, Eric de Oliveira a decis: revine în Liga 1!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ioan1964
ioan1964  •  06 Februarie 2021, 23:23

HAIDE UTA ,UNA DINTRE CAMPIOANELE PROVINCIEI! ESTE CAZUL SA LEGAM SI NOI DOUA VICTORII IAR MAINE ESTE PRIMA OPOTUNITATE DE ACEST FEL! SA NU DAM CU PICIORUL SI ACESTEI OCAZII ! HAIDE UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

gogoas
gogoas  •  05 Februarie 2021, 17:32

Cine i asta ca am lipsit

dobrin
dobrin  •  04 Februarie 2021, 20:17
Postat de omanbiik pe 04 Februarie 2021, 20:01

dupa mintea ta, deocamdata voi autointitulati,CAMPIONII,sunteti acolo,,,apropo,mai aveti lalele?

Da, avem lalele. Simphonia lalelelor s-a anulat anul trecut. Si n-am zis ca retrogradeaza cu UTA (Doamne fereste!), am zis doar ca nu e de nivelul Ligii 1.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează