FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Petre, sabotat de colegi?! » „Asta văd când mă uit la FCSB”

Adi Petre
Adi Petre

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 15:41 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 16:18

Vivi Răchită, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația atacantului Adrian Petre (22 de ani), cel care l-a dezamăgit pe Gigi Becali și care ar putea pleca la finalul sezonului.

Fostul fundaș crede că Adrian Petre nu a fost ajutat de colegi pentru a da randament și că a suferit din cauza faptului că Dennis Man și Florinel Coman sunt individualiști.

„E nevoie de un caracter puternic ca să treci peste declarațiile și ieșirile în media ale patronului. La FCSB e un vestiar greu. Adi Petre este un atacant bun, peste media din Liga 1, și, dacă i se dădeau mai multe minute, ca să aibă încredere în el, putea ieși un atacant foarte bun. El are fizic bun, e inteligent, a jucat bine în Danemarca. 

Dar așa e la FCSB, dacă patronul pune ochii pe un jucători, el trebuie să plece. Man și Coman sunt individualiști și l-am văzut pe Adi Petre că încerca să își creeze singur ocazii, să ia acțiuni pe cont propriu. E foarte greu să te lupți cu doi sau trei adversari. El și Man au jucat la juniori la UTA împreună. Dar e greu ca la FCSB să existe relații de joc pentru că responsabilul tehnic se schimbă de multe ori într-un sezon. 

Adi Petre ar face bine să caute alt mediu, în care să se dezvolte. El va găsi un club la care să joace. Cea mai mare pentru FCSB ar fi să-l vrea din nou, pe o sumă de trei sau patru ori mai mare”, a declarat Vivi Răchită la Pro X.

8 partideși un gol în campionat a adunat Petr de când a semnat cu FCSB

FOTO. FCSB a câștigat finala Cupei României 1-0

+18 FOTO

VIDEO Cornel Șfaițer: „M-au surprins jucătorii FCSB-ului. Sunt sigur că se vor lua măsuri”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV FCSB a ajuns la limită! INTERZIS la transferuri, dacă Gigi Becali nu plătește o sumă uriașă

Gigi Becali nu se pricepe! Ce se întâmplă cu jucătorii dați afară de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  28 Iulie 2020, 18:11

Sunt multe nereguli la FCSB, toate create de către patron prin intervențiile sale directe în treburile stafului tehnic. Așa este, Adrian Petre a cam fost de colegi, culmea este că și nejucat de către coechipieri el a fost de bun augur pentru colegii lui cărora le-a creat culoare, echipa a jucat mai bine... Cum a fost scos din echipă atacul a devenit mai greoi ! Și mai cred că dacă FCSB ar juca în campionatul viitor cu 2 atacanți, ar face ravagii... dar nu o să vedem noi asta, nu este așa... ?

andrei.f
andrei.f  •  28 Iulie 2020, 18:00

Petre e f bun la combinații dar, nu are simțul porții, vârf nu merge !

ioan1964
ioan1964  •  28 Iulie 2020, 16:39

CE echipa ar avea UTA acum cu D.MAN ,AD.PETRE,OAIDA HLISTEI ,JORZA,COPACI STHAL OV.PETRE si portarul lui Gaz Metan ! Cu ce au acum si cu cei enumerati mai sus ar face fata cu brio in liga1! Dar asta este viata banul face ca jucatorii sa se imprastie pe la diverse echipe desi unii nu mai dau randamentul obisnuit! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează