FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

N-are loc nici printre copii! Adrian Petre, abonat la schimbarea la pauză » Ce triplă-modificare a efectuat Petrea pentru a doua parte

Adi Petre a fost schimbat la pauză în meciul cu Gaz Metan
Adi Petre a fost schimbat la pauză în meciul cu Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 22:15 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 23:56

Adrian Petre (22 de ani) a fost înlocuit de către antrenorul Toni Petrea la pauza meciului dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB.

Adrian Petre pare să se afle pe lista neagră la FCSB, indiferent de numele antrenorului. Vârful venit din Danemarca a ajuns la al șaselea meci de la venirea la FCSB în care este înlocuit la pauză.

Culmea, Petre a fost schimbat deși a avut parte de o primă repriză bună. A fost activ, s-a aflat la un pas să marcheze după o acțiune personală și a reprezentat unul dintre elementele principale ale atacului roș-albaștrilor. Insuficient pentru pretențiile antrenorului de la FCSB, care l-a introdus pe Andrei Istrate în locul lui Adi Petre.

Camerele TV au surprins un moment inedit la scurt timp după schimbarea lui Petrea. Vizibil deranjat de cele întâmplate, Petre, aparent cu lacrimi în ochi și cu multe lucruri de reproșat, a fost consolat de Thomas Neubert, preparatorul fizic al echipei.

Capriciul lui Gigi Becali a distrus-o pe FCSB! 8 puncte pierdute din cauza unei obsesii

Triplă-schimbare efectuată de Petrea

Totuși, atacantul nu a fost singurul ghinionist din tabăra FCSB-ului. Alți doi jucători au fost scoși la pauză: Adrian Niță a fost înlocuit de Andrei Pandele, în timp ce Darius Olaru i-a luat locul lui Cristi Dumitru.

De când a venit la FCSB, Adi Petre a fost integralist într-o singură partidă: victoria din semifinalele Cupei României, scor 3-0 cu Dinamo! În rest, s-a obișnuit să prindă doar o repriză în teren, indiferent de numele adversarului sau de miza partidei.

2 goluri și 1 pasă decisivăa reușit Petre, în 11 meciuri la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Învoit de Becali, Florinel Coman a făcut senzație la plajă, alături de superba Ioana Timofeciuc

Noi dezvăluiri despre metodele lui Thomas Neubert » Alex Bourceanu: „Erau momente când nu mai puteam”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  26 Iulie 2020, 16:01

Nu sunt specialist si nu sunt sustinator FCSB, dar mi se pare ca A Petre si-a ales gresit sportul pe care il practica. Ar fi bine sa se orienteze la alt spor sau sa renunte!!! El si fotbanul merg in directii opuse...

zica
zica  •  26 Iulie 2020, 07:03

***deja Sari de la Juve tremură că vine Gigi ,Petrea un alt servitor din lunga lista,păcat ptr Petre că a venit la echipa acestui mare Antrenor,un copil cu bun simt ,valoare ,pleacă tata cat mai repede ptr că nu ai nicio șansă ,mare Lippi confunda fotbalul cu tablele .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

336378437189884
Malus Dacus  •  25 Iulie 2020, 23:20

Gigi are experienta ca antrenor la echipa din Berceni si a vazut foarte bine ca Petre nu facea tranzitia pozitiva. Miscare de maestru, parerea mea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează