FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adrian Porumboiu a făcut publică suma incredibilă plătită pentru Lucian Sînmărtean: "Dacă nu eram eu, se antrena prin parcuri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 22:09

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, are numai cuvinte de laudă pentru Lucian Sînmărtean şi dezvăluie cum a ajuns acesta la FC Vaslui, deşi a avut o perioadă în care se antrena prin parcuri. 

"Într-o zi, m-am trezit cu Ilie Stan în birou. Îmi spune: ori eu, ori Sănmărtean!. De parcă era şi greu să aleg… Apoi am avut meci cu CFR, iar Lucian mi-a cîştigat meciul, i-a pus pe toţi cu botul pe labe. Nu m-am înşelat nici atunci.

Păi uite unde este Sănmărtean şi unde este Ilie Stan. E mare fotbalist, domnule! Mai avea toane, se mai supăra, se mai accidenta, dar nu aveai ce să-i reproşezi din punct de vedere profesional. Muştruluiala mea i-a prins bine!

Dacă nu era Vasluiul, Lucian se antrena şi acum prin parcuri. Îl dăduse Halagian afară de la Bistriţa, iar eu am avut încredere în el.

I-am plătit lui Pădureanu 60.000 de euro şi l-am adus în Moldova”, a dezvăluit Porumboiu conform Fanatik.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
schoenbirk
schoenbirk  •  17 Noiembrie 2014, 12:35

Ce-a uitat Porumboiu sa spuna e ca pe langa banii aia, a mai dat si trei puncte Gloriei in sezonul ala(Vaslui- Bistrita 0-1 si Gloria scapa de retrogradare)!Mai poate spune c-a fost pe-o mana cu Halagian ,amandoi l-au fraierit pe Padureanu(prima data Halagian l-a exclus din lot pe Sanmartean iar peste-o saptamana si-a dat demisia,lasandu-l pe Lord si fara jucator si fara antrenor!)!

grid
grid  •  17 Noiembrie 2014, 12:32
Postat de valyomanyd pe 17 Noiembrie 2014, 02:20

Mai mult ca Dobrin ? Sa fim seriosi, poate ca face faulturi si vine in aparare ! :))) Dobrin facea un fault in 3 meciuri si nu se apropia de poarta proprie la mai putin de 40 de metri ! :)))

Omul nu a spus ”mai mult ca Dobrin”., ci mai mult ” din” Dobrin. Ceea ce este adevărat.

hotangels
hotangels  •  17 Noiembrie 2014, 12:07

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

Vezi toate comentariile (10)
Comentează