FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI

Adrian Porumboiu a luat foc: "Nişte panarame şi nişte nesimţiţi" » Cine sînt cei care au intrat în gura fostului mare arbitru

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 14:55

Adrian Porumboiu a luat foc în această după-amiază după toate problemele financiare pe care le-au invocat jucătorii Vasluiului în ultimele zile. Fotbaliştii s-au răzgîndit în ultimul moment şi au făcut deplasarea spre Bucureşti chiar dacă iniţial doar juniorii au venit pentru meciul cu Steaua.
Fostul finanţator al clubului a răbufnit la adresa lui Cătălin Straton, Liviu Antal şi Andrei Cordoş, consideraţi a fi liderii acestei greve.

"Am crezut că sînt oameni serioşi, chiar dacă au restanţe. Mulţi nu au restanţe. Ei zic că sînt un grup, dar sînt interese şi din interior, şi din exterior, mai mult decît meschine.

Sînt jucatori pe care nu îi poţi numi jucători. Fac grevă. Să zică mulţumesc pentru că au nişte contracte colosale faţă de valoarea pe care o au ca fotbalişti. Eu nu am nici o obligatie să plătesc pe cineva. Eu am încercat să îi ajut, să discut cu ei, să meargă, să joace, să fie caractere şi îşi vor primi banii.

Panarama aia de Straton chiar crede că este portar de 9.000 de euro pe lună. Cînd prinde, zici că prinde pepeni, i se sparg pepenii în mînă. Şi e mare grevist. Cordoş? Daca el este fotbalist de 8.000 de euro pe luna, net..

Domnul Celeban nu se poate declara nemulţumit, dar din ce ştiu eu a luat nişte salarii mai mult decît frumuşele şi în altă parte nu mai lua ce a luat aici.

La Antal nu e adevărat cu 12 luni. Antal a primit în urma cu doi ani, pe doi ani în faţă, din salariul respectiv, 500.000 de euro. Cît de nesimţit să fii să spui acum, cînd clubul are o problemă, că nu eşti plătit de 12 luni?

Păcat de Mike Temwanjera, Viveiros, s-a discutat cu ei, foarte corect", a explicat Porumboiu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
leo61
leo61  •  11 Aprilie 2014, 22:52

daca-i spui taran se poate sa-l lauzi,sau dupa caz sa jignesti un taran autentic. Un taran isi respecta cuvantul.Taranul Porumboiu nu respecta contracte semnate.

eugeniustin
eugeniustin  •  11 Aprilie 2014, 20:02

Ce vina are Straton ca e la vaslui pe banii aia? daca nu e titular sau nu are valoare nu isi are garantat salariul? ai voie sa faci greva ca fotbalist? porumboiu si restul creditorilor se comporta ca niste proprietari de sclavi

teilandezu
teilandezu  •  11 Aprilie 2014, 19:35

Porunbelule , pocaitii au o vorba : `Domnul vede ` . Nu pot uita cind Rapid pierde campionatul , fiind macelariti la Tg. Jiu de au avut 4-5 eliminati , iar steaua conducea la Vaslui cu 3-0 in minutul 18 . Pacat , raul facut se intoarce impotriva ta .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează