FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Adrian Porumboiu a reacţionat dur după ce Kyros Vassaras a fost propus la Comisia de Arbitri a UEFA şi-l face praf pe Răzvan Burleanu!

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 12:00

Comitetul Executiv al FRF l-a propus pe grecul Kyros Vassaras, noul şef al arbitrilor din România, în funcţia de membru al Comisiei de Arbitri a UEFA.

Decizia de a propune un străin să reprezinte România este una unică în fotbalul de la noi, iar aceasta fost scînteia care a declanşat reacţia lui Adrian Porumboiu, care i-a atacat pe oficialii FRF şi pe Vassaras.

 

Fostul patron al Vasluiului nu consideră normală nominalizarea lui Vassaras în Comisia de Arbitri de la UEFA, dar ar fi fost de acord ca un alt fost arbitru să reprezinte România la forul internaţional.

"Vassaras a fost un arbitru internaţional, un arbitru bun, dar să vii de două zile  la conducerea arbitrajului românesc şi să fii propus ca reprezentant al României la Comisia de Arbitri a UEFA este jenant. Dacă lucra la Comisia Centrală a Arbitrilor un an de zile, avea rezultate, atunci era altceva. Aştept ca Burleanu să-i aducă micul dejun în cameră lui Vassaras.

Era mai bine să fie propus Deaconu. Nu e normal ca un străin care n-a făcut nimic în ţara asta să fie reprezentantul României. E o decizie imbecilă! Am avut încredere în Burleanu, dar în afară de cele 300 de cuvinte pe care le rosteşte bolborosind, altceva nu mai ştie. Păcat de el că e tînăr", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
stefanal
stefanal  •  14 August 2014, 19:03

Acest individ, pre numele lui Porumboiul, este un jegos penibil care fura de ani de zile bani romanesti si europeni. I se strange funia de par treptat,treptat. A spalat neshte bani prin clubul de cacat de la vaslui city, a fost un arbitru mediocru si corupt (ca si pretenul Ion Pedofilu`-VL). Are tupeul sa ne dea lectii de economie si moralitate un bandit care in curand va merge dupe prototipurile lui. Stie lumea din Vaslui ce marsavii a facut acest infractor....

ando89
ando89  •  14 August 2014, 16:19

Lasand deoaparte mistoul, cu cat aud mai multe "personalitati" gen nashu sau agricultorul isteric ca se delimiteaza de zburleanu, incepe sa-mi fie simpatic personajul.

blatistu49
blatistu49  •  14 August 2014, 16:11

bravo VASARAS

Vezi toate comentariile (24)
Comentează