FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Porumboiu, analiză dură a echipelor din vârful Ligii 1: „Cu toată admirația pentru Mihai Teja, dar FCSB are nevoie de un antrenor pe bancă”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 14:24

CFR Cluj e favorita lui Adrian Porumboiu la titlu. Fostul finanțator al Vasluiului crede că marea problemă a celor de la FCSB e faptul că Gigi Becali intervine în treaba antrenorului.

„La o analiză obiectivă, CFR Cluj are cea mai solidă echipă. Jucători cu experiență, cu personalitate. Am avut multe împotriva lor pe vremuri, dar asta e situația acum. Sunt cei mai buni.

FCSB are nevoie de antrenor pe bancă, cu toată admirația pentru Mihai Teja. Pe cel din lojă îl știm cu toții. Nu mă bag în bucătăria lor. Nu înțeleg de ce nu iau campionatul. Ca jucători, luați separat, sunt superiori rivalelor la titlu”, a declarat Adrian Porumboiu la Pro X.

„Craiova are niște jucători extrem de talentați. Mă refer aici la românii pe care îi au în lot, fotbaliști de națională”Adrian Porumboiu

1,07este cota celor de la CFR Cluj la câștigarea titlului în Liga 1

Vezi și: 

CFR Cluj poate deveni campioană cu două etape înainte de final! Scenariul nu e deloc unul SF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kikostel
kikostel  •  30 Aprilie 2019, 21:21

Antrenor la FCSB? Niciodata cu Gigi!

vnelu01
vnelu01  •  30 Aprilie 2019, 18:07
Postat de dtdr pe 30 Aprilie 2019, 15:40

Un antrenor consacrat nu merge de tap ispasitor la jiji. Isi va gasi probabil unul ca Teja sau altii !

Absolut ! Puşcăriaşul este deja cunoscut ca un cal breaz cu amestecul la echipă, după care, la insuccese bineînţeles, găleata cu lături tot în capul antrenorului ajunge. Deci, întrebarea ar suna cam aşa : câţi antrenori din cei care mai sunt în ţară şi încă n-au fost la adunătura interlopului ar accepta să-şi pună demnitatea şi onoarea la picioarele unui infractor pentru ca să fie ulterior umiliţi şi batjocoriţi ?! Bine, dacă luăm în calcul unele persoane ca Dică sau Teja, care ştiau foarte bine la ce se înhamă, nu putem exclude masochismul.

925045514183782
Montolivo Grig  •  30 Aprilie 2019, 15:42

Antrenor e nea gigi, importanta e largirea ariei de echipe *** gen botosani sau astra plus atentii pentru bunavointa arbitrilor mai consistente. Succes garantat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează