FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

VIDEO EXCLUSIV Porumboiu, acuzații grave la adresa CCA: „Arbitrii care făceau aranjamente pe vremuri sunt acum în conducere”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 11:15 / Actualizat luni, 08 martie 2021 15:06

Prezent la GSP LIVE, Adrian Porumboiu a vorbit despre problemele din arbitrajul românesc și a acuzat Comisia Centrală de Arbitri, condusă de Kyros Vassaras și Alexandru Deaconu.

Fostul arbitru și finanțator al clubului FC Vaslui consideră că introducerea arbitrajului video în Liga 1 este o necesitate pentru a risipi suspiciunile legate de arbitri români.

VIDEO Adrian Porumboiu: „Arbitrii care făceau aranjamente pe vremuri sunt acum la CCA”

„Înainte știam cine le dădea temele arbitrilor și cine îi pregătea. Cineva mi-a zis cu lux de amanunte ce instructaje primeau arbitrii. Din păcate, arbitrii care făceau ce făceau, sunt acum membrii în CCA! E gravă treaba asta! Problema e că nu are cine să îi pregătească! 

Vedeți, așa a schimbat așa mult Burleanu la FRF, încât ce a fost bun a continuat. Vassaras a fost numit de Mircea Sandu. Cei prin Comisie sunt aceiași de la Mircea Sandu. Îmi spuneți mie că lucrurile sunt corecte? Oare cei care făceau aranjamente nu sunt tot acolo? S-au dat cu noua putere... E la fel ca în politică”, a spus Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Adrian Porumboiu: „VAR-ul va limpezi lucrurile”

Fostul arbitru a comentat și disputa dintre LPF și FRF privind introducerea arbitrajului video în Liga 1 și cine să managerieze și să achite suma necesară.

„Nici acum nu sunt lucrurile curate. Când o să apară VAR, lucrurile se vor mai limpezi. Certa dintre FRF și LPF este o ceartă inutilă între incompetenți. Ambele tabere nu-și cunosc atributele. Cei de la Ligă pare că promovează aceste idee salvatoare pentru arbitraj. LPF trebuie să asigure infrastructura, iar FRF trebuie să achite instruirea arbitrilor. Trebuie să fie implementat VAR!  

Cred că încăpățânarea mai mare vine de la FRF. Arbitrii sunt în ograda ei, ar fi incorect la LPF să plătească. FRF trebuie să asigure arbitraje care nu sunt părtinitoare! E simplă treaba!”, a adăugat Porumboiu.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bigd
bigd  •  09 Martie 2021, 20:32

Si o dedicatie speciala pt samertx, care stiu ca ne priveste din umbra. https://youtu.be/WO4Xy0TA-us

155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  08 Martie 2021, 20:59
Postat de Mihai Dinu pe 08 Martie 2021, 18:16

´Eforturile´ de anul acesta sunt pentru FC.FCSB - campioana si Craiova castigatoarea Cupei!

Ca să nu mai rămână repetent și anul acesta, cred că vrei ca GOE să câștige Cupa!

394966434424757
Mihai Dinu  •  08 Martie 2021, 18:16
Postat de cornelconasu pe 08 Martie 2021, 15:34

Păi FRF are motive să întârzie implementarea VAR ! Comisiile ei , nu numai CCA, sunt ticsite de oamenii unei echipe care fac eforturi să scoată în sfârșit pe fcsb campioană !!!

´Eforturile´ de anul acesta sunt pentru FC.FCSB - campioana si Craiova castigatoarea Cupei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează