FOTBAL  »  LIGA 1  »  ARBITRAJ

Adrian Porumboiu: "Crăciunescu perfecţionează vechiul sistem de arbitraj" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 16:16

Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, l-a pus din nou la zid pe şeful CCA, Ion Crăciunescu.

"Cui îi e frică să vină arbitri străini? Cui îi e frică să se arbitreze corect? Să nu-mi spună mie că sînt acum patrioţi. Cine a votat în Comitetul Executiv? Au votat ăia de la fotbal în sală, domne!

Citeşte şi: Mircea Sandu în cazul Craiova: "Nu am nici o emoţie! DREPTATEA e la FRF!" » NU vor fi arbitri străini la meciurile Ligii 1!

N-am nimic cu Crăciunescu, dar să înţeleagă un lucru, el nu se luptă cu noi, el trebuie să se lupte cu sistemul. Crăciunescu nu mai e combativ ca înainte. Ce poate să mai îmi zică el mie cînd spune că din faţă e penalty, din spate nu, din dreapta da. El perfecţionează vechiul sistem. Avem aceiaşi arbitri, aceleaşi delegări", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (10)
dtdr
dtdr  •  05 Aprilie 2012, 23:06

Care-i diferenta intre sistemul vechi si cel nou, ca doar le cunosti pe amandoua ? Acum cand poate te afecteaza si pe tine nu-ti place, dar cand ai tras pe dinamo si stelutza ti-a placut ca au facut arbitru din tine. Asa-s se cei de azi, arbitreaza bine in Europa si cum " trebuie " in Romania. Acum poate-ti dai seama cum s-au simtit atunci cei pe care i-ai nedreptatit ! IN VIATA TOATE SE PLATESC !

bozgor
bozgor  •  05 Aprilie 2012, 20:25

cucuruzule esti un bou paranoic

86steaua
86steaua  •  05 Aprilie 2012, 18:12

Eu u intleg de ce din n stiri din liga 1,n-1 sunt cu patroni si n-2 sunt cu acuze nefondate indreptate catre diferite persoane.Nu s-ar putea putea face o pagina speciala pe care scire declaratii patroni si alta pe care scrie fotbal si fiecare intra unde doreste.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează