FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA-FCU CRAIOVA

Reacție dură a lui Adrian Porumboiu la adresa Universității Craiova: „O Craiova artificială. E făcută in vitro”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 19:57 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 20:22

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional și ex-finanțator la FC Vaslui, a vorbit despre cele două echipe din Craiova, declarându-se fan al formației lui Adrian Mititelu.

Adrian Porumboiu s-a declarat fan al nou-promovatelor Rapid și FCU Craiova, pentru stilul plăcut ochiului de a practica fotbalul, fostul arbitru criticând echipa patronată de Mihai Rotaru, CSU Craiova.

„Rămân doar două echipe simpatice, plăcute ochiului, în tot ce se întâmplă în campionatul ăsta: Rapidul și echipa lui Mititelu. M-aș bucura să aibă rezultate și Craiova lui Mititelu, să-i ia fața celeilalte Craiova, care e o Craiovă artificială, nu-i naturală. E făcută in vitro. 

Eu am simpatie, nu e treaba mea, nu știu ce vor face. Am simpatie pentru ceea ce face Mititelu, deoarece puțini ar fi în stare să renască acolo unde e, în întuneric. El e în întuneric, iar afară, la echipă, este lumină, deoarece au și un fotbal plăcut”, a declarat Adrian Porumboiu potrivit Fanatik.

Porumboiu, laude pentru Adrian Mititelu

„Toată lumea trebuie să aibă admirație față de echipa lui Mititelu, pentru că omul ăla a fost doborât, a fost împușcat, omorât, și e viu. Dar, săracul, păcat că nu vede razele soarelui. În rest, este de apreciat, este un om care și-a riscat totul pentru fotbal, când alții au luat de-a gata și au venit cocoțați. 

Asta înseamnă România, unuia îi dai în cap, care face treabă serioasă, iar pe altul îl ajuți, pentru că așa spune politicul. Politicul înseamnă Olguța, înseamnă mai știu eu care șmecher de la Federație, să te dea direct în Liga 2. 

E normal să fi obiectiv, nu ai cum să nu fi obiectiv în condițiile astea. Au adus și un antrenor știutor de fotbal cât încape, Mutu. Și pentru el m-aș bucura să reușească”, a mai spus Porumboiu potrivit sursei citate.

FCU Craiova, victorie după 10 ani în Liga 1

Zece ani, două luni și cinci zile au trecut de la ultimul meci jucat de FCU Craiova acasă, cu suporteri, în Liga 1, 1-2 cu Gaz Metan. Revenită în Liga 1 după un drum anevoios, cu dezafilieri și ani petrecuți fără echipă sau pe la „județ”, Craiova lui Mititelu a trăit iar emoția unui derby, pe un stadion modern, unde au luat loc circa 11.000 de fani.

Oltenii s-au impus în fața marii rivale Dinamo, prin golul marcat de Hugo Vieira, în minutul 65.

Video. Fanii Craiovei la meciul cu Dinamo:

Citește alte știri despre fotbalul intern:

Rapid refuză să joace pe „Arcul de Triumf” + Mesaj transmis de Cristi Săpunaru: „Suporterii, pe care-i iubesc, trebuie să știe asta!”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (134)
stefy29
stefy29  •  30 Iulie 2021, 08:50
Postat de fanu pe 28 Iulie 2021, 23:53

:)) am vazut cat "respect" ati primit de la Dinamo meciul trecut, incat ati trecut la "imbratisari". Am vazut si la meciul cu CFR-doar comentarii iubitoare iar din tribune doar ospitalitate :)) . Si va urma :)) Sigurul respect, daca e, o sa fie cel obtinut pe teren, in rest nu o sa vezi-nici tu, nici eu, nimeni :)) Nu in Ro, unde singura forma de respect e guduratul pe langa cel puternic-gen cum a facut peluza sud pe langa pch la inceputul meciului :))

Nu vorbiti de respect ca nu aveti dreptul. Peluza Sud 1997 va fi respectata pe orice stadion din romania, s-au pronuntat deja Peluzele importante din fotbalul romanesc ( Steaua, FCSB, Rapid, U Cluj, etc.). In schimb *** nord nu este recunoscuta decat de cei cativa care o formeaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefy29
stefy29  •  30 Iulie 2021, 08:40
Postat de george.br pe 29 Iulie 2021, 14:52

Urmeaza... ai si tu putintica rabdare! Nu s-au decis inca la care Bursa... la aia din Tbilisi sau aia din Laçi...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

780422702125257
Adygital Instal  •  30 Iulie 2021, 05:37

Respect, Adrian Porumboiu! Nu-s fan Mititelu, dar e adevărat! Omul și-a riscat totul a doua oară și sper să aibă rezultate! Chiar le merită! Sportiv,a promovat de la liga 4-a...si nimeni nu-i dădea vreo șansă...Hai FCU Craiova!

Vezi toate comentariile (134)
Comentează