FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

EXCLUSIV Adrian Porumboiu desființează deciziile lui Bîrsan din FCSB - CFR Cluj: „Penalty la Dawa, simulare la Compagno!”

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 13:15 / Actualizat luni, 07 august 2023 13:46

Adrian Porumboiu a comentat pentru Gazeta Sporturilor cele două faze la limită petrecute în FCSB - CFR Cluj 1-0.

Fostul mare arbitru a analizat deciziile brigăzii conduse de Marcel Bîrsan și este de părere că acesta a judecat incorect cele două faze.

Concret, Porumboiu spune că CFR Cluj trebuia să primească penalty, în timp ce Andrea Compagno trebuia sancționat cu galben, pentru simulare, la faza în care Bîrsan a dictat penalty.

Discuție aprinsă între Balaj și Bîrsan după FCSB - CFR 1-0 » GSP publică dialogul dintre cei doi: „Ești mascat!”
FCSB - CFR 1-0
Discuție aprinsă între Balaj și Bîrsan după FCSB - CFR 1-0 » GSP publică dialogul dintre cei doi: „Ești mascat!”

Verdictul lui Adrian Porumboiu: CFR Cluj trebuia să primească penalty

CFR Cluj a cerut un penalty în minutul 63, la 0-0, după de Joyskim Dawa a atins mingea cu mâna în propriul careu. Avounou a centrat în careu, spre Bîrligea. În duel cu atacantul CFR-ului, Dawa a atins mingea cu mâna, însă după ce aceasta îl lovise înainte în călcâi. Dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a dat penalty.

foto: captură Orange Sport
foto: captură Orange Sport
foto: captură Orange Sport
foto: captură Orange Sport
foto: captură Orange Sport
+1 FOTO

Ce spune Porumboiu? „E penalty în afara oricărui dubiu! Dawa își mărește aria corpului, la cât de mult își deschide mâna. 

Nu contează dacă o duce în jos, sus sau în lateral. Deschide mâna foarte mult și își mărește aria corpului. Trebuia dictat penalty! Faceți un exercițiu de imaginație. Dacă Dawa era pe linia porții și oprea golul cu mâna, ce, nu era penalty?”.

Adrian Porumboiu: „La Compagno a fost simulare”

În minutul 65, FCSB a primit penalty. Compagno a căzut după un duel cu Cvek, care a încercat, prin spatele atacantului, să ajungă la minge. Iar fostul patron de la FC Vaslui consideră că italianul a simulat.

Adrian Porumboiu desființează deciziile lui Bîrsan din FCSB - CFR Cluj: „Penalty la Dawa, simulare la Compagno!”

„Compagno caută el contactul. Își lasă fundul în spate special pentru a se lovi cu Cvek. Nu cade din cauza acelui contact, ci se de folosește de acel contact pentru a cădea. E simulare, nu penalty! Compagno trebuie să primească galben”, a spus Porumboiu. 

FOTO. Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj

+14 FOTO

VIDEO Golul cu care Andrea Compagno a decis FCSB - CFR Cluj

Citește și:

Acuzații frontale dinspre CFR: „Oficialii FCSB au tăbărât pe arbitru la pauză, au făcut presiuni”

Pleacă imediat după FCSB - CFR Cluj: impresarul a venit la negocieri! Gigi Becali: „E singurul care pleacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
ionut27
ionut27  •  08 August 2023, 11:30
Postat de Catisr pe 08 August 2023, 09:51

Dar de Ciprian Damian, finul lui nea Adrian, ai auzit ? Încă mai are în mână câteva ”castane fierbinți” de la nașu ! P.S. Știi măcar ce înseamnă un faliment domnul meu ? Știi cumva cine a achitat marile datorii către cei 46 de creditori înscriși la masa credală ?

După ce în prealabil te-ai documentat cu hotărârile instanțelor de judecată privind clubul FC Vaslui, mai trebuie să te documentezi și cu o certitudine. Dacă citești cu atenție hotărârile instanțelor (Tribunalul Vaslui, Curtea de apel Iași, Înalta Curte de Casație și Justiție, Curtea Constituțională și înapoi Curtea de Apel Iași, vei constata adevărul, și anume că Porumboiu nu are nicio problemă personală cu falimentul clubului). Porumboiu trebuie să fie înjurat doar pentru faptul că a băgat 40 de milioane din banii lui într-un club de fotbal.

Catisr
Catisr  •  08 August 2023, 09:51
Postat de ionut27 pe 07 August 2023, 15:46

Porumboiu nu a devalizat niciun leu de la statul român. Dimpotrivă, a fost unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul statului. Referitor la articolul cu pricina, vezi toate hotărârile instanțelor de judecată din România și ai să te convingi că nu este nicio fraudă făcută de Porumboiu. Că are gură bogată de multe ori, a plătit și plătește suficient pentru asta.

Dar de Ciprian Damian, finul lui nea Adrian, ai auzit ? Încă mai are în mână câteva ”castane fierbinți” de la nașu ! P.S. Știi măcar ce înseamnă un faliment domnul meu ? Știi cumva cine a achitat marile datorii către cei 46 de creditori înscriși la masa credală ?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  07 August 2023, 19:37

Domnul Porumboiu ,va felicit pt. obiectivitate, Desigur va cerem scuze dacă CFR, va cauzat anumite probleme din culise în timpul când erați președinte la Vaslui dar sa nu uitam ca Paskani era singur împotriva tuturor și erau " Dinozauri" Iancu,Becali, Netoiu, Borcea ,chiar Dragomir ,cu care ați jucat poker ,deci clar se discuta după emisiunile lui Ioanitoaie ,( bune de altfel la cre ma uitam pina dimineața) Știți cum este o data cu vârsta trebuie sa nu ne mai certam ca nu știm când avem timp sa ne impacam! ( Culmea tot de la Ioanitoaie am auzit-o) SE VEDE CLAR CA ANUL ACESTA A SPUS PRIM MINISTRU CA GLORIA BUZAU DE FAPT TRANSPUSA IN fcsb,Sa OBTINA SI EI CEVA PRIN ORICE MIJLOACE !? Toată România ( în special zcsb- iști) sa fie siguri de acest campionat câștigat din Start) ! Încă odată dmn. Porumboiu se vede ca pe lingă arbitraj ați jucat și fotbal și asta contează foarte mult ,pe lingă gazetarii ăștia care sa zic asa nu au făcut 3 ( trei) duble !? PS. CEI CARE NU STIU FOTBAL INCE4CATI ASTA CU MINGEA SI O SA VA DATI EXEMPLU ! Eu asta nu am reușit la o selecție la 'U" ( desigur aveam 9 ani ) ! Dar cred ca mulți neaveniți își dau cu părerea doar ca simpatizează cu o anumita echipa ,dar este bine sa vedem realitatea ! Thank you PORUMBOIU ! Asta e doar o normalitate ,nu are nimeni nevoie de laude etc.!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează