FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Edi Iordănescu e „urecheat”, după plecarea de la FCSB: „Trebuia să se lupte cu Gigi Becali, dar el cedează la prima adiere de vânt”

Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 14:59 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 17:09

Adrian Porumboiu (71 de ani), fost finanțator la FC Vaslui, a vorbit în această dimineață, în cadrul emisiunii GSP Live, despre plecarea de la FCSB a lui Edi Iordănescu, tehnician care n-a mai suportat umilințele îndurate din cauza patronului Gigi Becali.

Fiul „Generalului” Iordănescu a fost atât „principal”, cât și „secund” la FC Vaslui, iar omul de afaceri a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

Totuși, Porumboiu îi reproșează lui Edi că se lasă doborât mult prea ușor de afirmațiile contondente ale conducătorilor din fotbalul românesc, cum a fost și în cazul plecării sale de la FCSB.

Ce mutare a încercat Porumboiu! La un pas să bată palma cu Dan Petrescu: „Totul era rezolvat!”
GSP LIVE
Ce mutare a încercat Porumboiu! La un pas să bată palma cu Dan Petrescu: „Totul era rezolvat!”

Adrian Porumboiu: „Edi Iordănescu cedează la prima adiere de vânt”

„Atât spun și îmi mențin părerea. Edi a fost de două ori la Vaslui și și-a arătat de fiecare dată calitățile reale de antrenor. E un antrenor de mare, mare calitate. Totuși, are o problemă cu statornicia, nu e prea statornic. 

Să stea acolo... te cerți cu patronul, te cerți cu lumea, dar reziști și lupți! El cedează la prima adiere de vânt, i-am reproșat de multe ori lucrul acesta, și în discuții particulare, dar și când era la FC Vaslui”, a declarat Porumboiu, la GSP Live. 

Mesajele primite de la Becali n-au fost în regulă, totuși. Era post, să primească pomană? Dar Edi a cedat după un cuvânt.

Adrian Porumboiu, la GSP Live

Porumboiu, în vară: Edi Iordănescu e 10 clase peste Șumudică!

În vară, la scurt timp după ce Iordănescu jr. fusese instalat la FCSB, Porumboiu lăuda calitățile tehnicianului, despre care spunea că „e 10 clase peste Șumudică!”. 

„Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el. Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile”, declara Adrian Porumboiu, la Pro X.

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Încă un scandal la CFR Cluj! S-au luat la bătaie de față cu Petrescu » Decizia luată de tehnician

EXCLUSIV Jocuri de culise și rasism » Episod halucinant povestit la GSP LIVE: „Președintele FRF mi-a spus să mă duc să arbitrez și să-i dau în mă-sa pe țiganii ăia de la Rapid”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  01 Decembrie 2021, 20:46

L - o fi scutit tati generalul de armată , că deja era la modă , așa că , ambuscat fiind și cu naturelul simțitor , a cedat .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează