FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Eu am introdus clauza de reziliere pentru antrenori pentru a avea siguranţă"

adrian porumboiu
adrian porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Adrian Porumboiu, patronul de la FC Vaslui, a declarat că Lopez Caro nu va pleca de la echipă, adăugînd că nu este doar vina lui pentru începutul slab de campionat pe care l-a avut FC Vaslui.

" Lopez Caro are trei ani contract, atîta timp va rămîne la Vaslui. A venit cu o strategie, deocamdată nu se văd rezultatele, dar nu pleacă. Începutul de campionat a fost mai slab, pentru că am făcut mai multe transferuri decît ar fi trebuit, unele nereuşite. E firesc să apară probleme, deoarece nu sîntem la nivelul pe care îl vroiam. Lopez Caro nu a cerut nişte lucruri absurde aşa cum s-a speculat", a declarat Adrian Porumboiu.

"Eu am băgat clauza de reziliere ca să am siguranţa că nu pleacă. La Vaslui se poartă plecările după un an de zile. Cît despre transferurile făcute, e clar, am avut parte şi de dezamăgiri, dar nu este vina lui Caro. Va trebui să ne întărim, mai avem două compartimente unde ne trebuie jucători", a adăugat Porumboiu.

 

 

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (5)
aga_gsp
aga_gsp  •  26 August 2010, 16:02

deci mai sta doua zile si pa

tachebacanu
tachebacanu  •  26 August 2010, 13:04

Deci d-le Porumboiu,recunosti ca nu te pricepi sa fii manager de fotbal.Voi cei care in cativa ani ati "pus" mana pe bani,credeti ca sunteti atat de destepti,incat le faceti pe toate.Pai ce patron,angajeaza antrenor de fotbal pe mai mult de 2 ani si culmea il oblojeste si cu clauza de reziliere,care ptr. valoarea lui e pomana cereasca.S-a asigurat pe trei ani de serviciu.Iti spun asta din simpatie,ptr.ca esti cel mai "descuiat"patron de fotbal.Trebuie sa gasesti,doar,un singu

johncelrau
johncelrau  •  26 August 2010, 12:57

este si vina conducerii pt politica de transferuri. NU ar trebui acceptati jucatorii peste 28 de ani. NU ar trebui acceptati jucatori care sa nu aiba VITEZA si rezistenta. degeaba ai niste plavani de 2m in teren daca nu sunt in stare sa alerge. CONTRACTELE trebuie sa fie de maxim 100mii euro, diferenta pana la 200-300 mii euro trebuie facuta prin premieri ale rezultatelor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează