FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI-CFR CLUJ 1-1

Adrian Porumboiu: ”Eu nu am zis că a vîndut meciul, dar mă înfioară gîndul că l-a avut impresar pe Zamfir”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 17:48

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a continuat seria atacurilor asupra lui Marius Constantin şi asupra lui Răzvan Zamfir, director sportiv la CFR Cluj şi fost impresar al fundaşului moldovenilor.

Citeşte ŞI: Porumboiu se crede în ”Cîrtiţa”! ”Blatistul” lui e prieten cu CFR-iştii!

După egalul de aseară, 1-1 cu CFR Cluj, Adrian Porumboiu îl bănuieşte pe Marius Constantin că nu ar fi jucat la capacitate maximă. El a fost gafeur la golul clujenilor şi autor al unui fault de penalty nesancţionat de arbitrul Tudor.

"Marius Constantin a greşit decisiv la acea fază. Pînă la acea fază, CFR nu ştiu dacă trecuse de două ori de mijlocul terenului. Nu ştiu dacă e adevărat, dar dacă în trecut l-a avut impresar pe Zamfir, mă înfioară gîndul ăsta. Repet, eu n-am zis că a vîndut meciul aseară, dar dacă e adevărat că a fost impresariat pe Zamfir...acelaşi individ, tot la un meci Vaslui - CFR, cu două săptămîni înaintea meciului, i-a devenit impresar lui Hăisan, care era în poartă la noi. Hăisan a plimbat-o atunci din bară în bară", a declarat Adrian Porumboiu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  04 Aprilie 2012, 09:20

Porumboiu este deja paranoic,asta pe de o parte dar pe partea cealalta se stie in Cluj ca Zamfir a fost angajat la cfr doar pt a aranja meciuri. Nu se puteau murdari Arpi sau Muri cu asa ceva .ei sunt oameni seriosi........

uzonka
uzonka  •  03 Aprilie 2012, 21:25

Nu inteleg acest nemernic TALHAR cum arunca numai si numai Liga si comisiile nu aud ???? Arunca si dupa aceea ca nu a spus. Ce caracter are acest BALEGAR!!!!!! Unde a fost arbitru mare ??ß poate pe Luna , ca Romania a avut 2 arbitrii mari recunoscuti de FIFA Adica Rainea si Craciunescu !!! Acest BALEGAR la catee Campionate Mondiale, Campionate Europene Liga Campionilor a arbitrat ??? Acum la TV la cacatii astia de la GSP este facut MARE ARBITRU !!! Astia de la GSP sunt slugiile lui FECALI SI BALEGARU !!!!

bozgor
bozgor  •  03 Aprilie 2012, 18:42

porumbacule prostia ta nu te infioara? ar trebui sa te preocupe starea sanatatii ca la varsta ta se mai cxer controale ,analize............

Vezi toate comentariile (9)
Comentează