FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Lucian Sînmărtean: "E vorba de caracter"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 16:03

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, l-a atacat dur pe Lucian Sînmărtean, cel care tocmai a fost transferat de Al Ittihad de la Steaua.

"Vasluiul, nu Porumboiu, l-a pus pe picioare şi l-a remontat către marea performanţă. Vasluiul i-a asigurat toate condiţiile ca să poată să joace. A jucat într-o echipă nu bună, ci foarte bună, alături de Wesley, Adailton, Milanov, cu toţii jucători foarte buni.

Faptul că nu aminteşte de Vaslui e problema lui, e vorba de caracter. N-avem pretenţii de recunoştinţă, ştiţi cum se spune: recunoştinţa e cea mai grea povară. A fost mai mult înfiat de Vaslui. Nu mă deranjează că nu aminteşte, e problema lui. Dar, dacă nu era Vasluiul, sigur se antrena şi acum prin parcuri", a spus Porumboiu la Digisport.

Fostul finanţator al formaţiei moldovene aminteşte şi de relaţia pe care mijlocaşul a avut-o cu foştii antrenori ai lui FC Vaslui.

"Nu a avut probleme numai cu Ilie Stan, ci şi cu Hizo, chiar dacă Hizo spune acum că totul între ei a fost lapte şi miere. Dar au fost discuţii şi în vestiar între el şi Hizo, destul de dure", a mai spus Porumboiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
madskills
madskills  •  07 Ianuarie 2015, 13:43

Nea Adi face pe lupul moralist dar se poarta ca un tata care isi urecheaza copilul in public. Daca era un domn (dar stim ca nu e) il suna pe Lucian si ii spunea ce are pe suflet. Nu iesi in presa si arunci tu cu rahat. Pai daca erai "baiat de baiat" nea Adi, cum te tot lauzi, spuneai de problemele de la Vaslui la vremea aia, nu acum dupa ani de zile. Si pana la urma omul a jucat la voi, a facut-o foarte bine, nu a avut doar el de castigat. Voi l-ati readus in fotbal cum va laudati, el si brazilienii aia doi v-au pus pe harta fotbalului romanesc si putin timp si pe cea a fotbalului european. Deci nu a ramas nimeni dator

bivumu
bivumu  •  06 Ianuarie 2015, 23:24

Hm.. Are dreptate Porumboiu. As adauga ca nu vom mai avea prea curand in Romania doi mijlocasi de exceptie in aceeasi echipa cum au fost Sanmartean si Adailton, la Vaslui !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Ianuarie 2015, 22:39

Era necesar sa-l faca praf, doar pleaca in desert, nu?!:))))

Vezi toate comentariile (75)
Comentează