FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-1

EXCLUSIV Adrian Porumboiu îi pune la punct pe Crăciunescu, Balaj și Edi Iordănescu, după penalty-ul din FCU Craiova - FCSB: „Mă delimitez de pozițiile specialiștilor”

Adrian Porumboiu îi contrazice pe Ion Crăciunescu și pe Cristi Balaj, în legătură cu faza penalty-ului din FCU Craiova - FCSB, scor 0-1. +47   FOTO
Adrian Porumboiu îi contrazice pe Ion Crăciunescu și pe Cristi Balaj, în legătură cu faza penalty-ului din FCU Craiova - FCSB, scor 0-1.

Articol de - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 17:32 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 17:32

Adrian Porumboiu îi contrazice pe Ion Crăciunescu și pe Cristi Balaj, în legătură cu faza penalty-ului din FCU Craiova - FCSB, scor 0-1. 

  • CONTEXT: În minutul 61 al disputei de pe „Ion Oblemenco”, Valentin Crețu, fundașul dreapta al FCSB-ului, a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo, stoperul oltenilor. „Centralul” Iulian Călin a lăsat inițial jocul să continue, însă câteva momente mai târziu a indicat punctul cu var, la recomandarea asistentului de pe acea parte, Romică Bîrdeș. Detalii AICI!

Penalty-ul care a decis disputa dintre FCU Craiova și FCSB împarte lumea fotbalului în două. Cea mai vehementă reacție a fost chiar prima, la cald, a lui Adrian Mutu. Antrenorul oltenilor a criticat în termeni duri prestația brigăzii conduse de Iulian Călin. 

Din studioul Digi Sport, Ion Crăciunescu l-a contrazis. A transmis că penalty-ul este unul evident. Opinia i-a fost împărtășită de Cristi Balaj, dar și de Edi Iordănescu. 

Astăzi, Cristian Geambașu a remarcat autodenunțul lui Valentin Crețu: „Am fost mai șmecher în acel moment”. Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a intervenit, printr-un mesaj transmis Gazetei, și spune că lovitura de la 11 metri a fost acordată eronat. 

Adrian Porumboiu, despre faza penaly-ului din FCU Craiova - FCSB: „Mă delimitez de părerile specialiștilor”

„Am sunat ca să-mi exprim și eu o părere referitor la faza decisivă din meciul Craiova - FCSB. Țin să felicit un fost mare fotbalist și un actual apreciat jurnalist pentru opiniile pe care le-au avut!

Sunt perfect de acord cu ei și, spre deosebire de alte momente, în acest caz mă delimitez de pozițiile specialiștilor. Încă o dată, felicitările mele lui Adrian Mutu și Cristi Geambașu! Ce au văzut și au spus ei am văzut și spun și eu!”, a transmis Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro. 

+43 FOTO

Ce spune tabăra PRO-penalty: 

  • Ion Crăciunescu: „Da, a fost penalty. Crețu a fost șmecher, dar celălalt (n.r. Bradley Diallo) a fost opusul lui șmecher. Cum să te duci direct în el, așa? Dacă un jucător, din neglijență, lovește în piciorul adversarului, cum să-mi reconsider poziția? Diallo, în loc să-l tatoneze, se duce cu piciorul lui stâng și-l lovește pe Crețu”.
  • Edi Iordănescu: „Nu pot să comentez ce zice Adi Mutu. E supărat, dar am mai spus-o, îi văd un viitor strălucit în fotbal. Dar penalty-ul e de neconstestat. Am văzut mai multe reluări. În rest, nu pot să spun, nu îmi aduc aminte de decizii care ar putea fi contestate. Să fim sinceri, chiar nu putem vorbi despre arbitraj”.

Ce spune tabăra CONTRA-penalty: 

  • Adrian Mutu: „Arbitrajul ăsta șmecheresc îl știu, că am jucat atâția ani. Nu poate să-mi spună nimeni că a fost penalty acolo! Trebuie să dai când e 100%, nu când e 50-50. Ne-au tăiat toate acțiunile, toate fazele. N-avem voie să punem mâna pe adversari, n-ai cum să joci cu mâinile legate!”.
  • Cristian Geambașu: „Ce ne spune de fapt puțin șmecherul domn Vali Crețu? Că la faza duelului pentru minge cu Bradley Diallo, în urma căreia el a căzut secerat, nu a fost penalty. A fost o vagă atingere bocanc în bocanc între jucătorul FCSB-ului și cel a Craiovei, sancționată cu lovitură de pedeapsă de arbitrul Iulian Călin la semnalizarea tușierului Romeo Bîrdeș. Atât și nimic mai mult”.

VIDEO Adrian Mutu, vehement după FCU Craiova - FCSB, 0-1: „A fost un arbitraj șmecheresc”

Am simțit că pot obține penalty, am fost puțin mai smecher. I-am luat fața, iar el a venit tare în mine. M-a lovit în genunchi, apoi am căzut. Trebuie să fii un pic șmecher și să obții ce trebuie
- Valentin Crețu

Citește și alte știri despre FCU Craiova - FCSB: 

Verdict dur dat de Panduru după FCU Craiova - FCSB: „Am foaia goală”

Crăciunescu l-ar da afară după FCU Craiova - FCSB: „Înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
misterverde
misterverde  •  20 Septembrie 2021, 19:39
Postat de corectu pe 20 Septembrie 2021, 07:53

De aia când joaca cu alde Karagandi, matura aia cu ei pe jos! zise un comentator. „Ei”înseamnă Vlad și Vucuk.

Adevărat.. dar totuși tot steaua a avut cele mai mari performante prin Europa... și nah ai putea sa spui asta când restul au făcut ceva prin Europa.. dar din păcate... toate echipele din România sunt o rușine în acest moment.. în frunte cu campioana de carton ... cfr .. cel mai bun jucător de la cfr este Istvan.. dar el nu are drept de joc în Europa... :))))

misterverde
misterverde  •  20 Septembrie 2021, 19:36
Postat de ucluj2011 pe 20 Septembrie 2021, 09:18

NU A FOST PENALTY!!!

Toți vad ca ia o parte din declarația lui crețu ... ma lovit în genunchi .. I am luat fata ... și da a fost smecher .. și adversarul a fost viceversa ... se vede și pe reluare contactul.. penalty clar ...

misulica1
misulica1  •  20 Septembrie 2021, 09:43

Nu stiu de ce, dar declaratia lui Porumboiu imi exprima aceasi impresie ca declaratiile lui Dragnea, acum ca si-a facut partid...Asa e cand nu mai esti in miezul problemei!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează