FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Porumboiu, poziție fermă: „Cineva cu reputația lui Alexandru Tudor trebuie să conducă CCA”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 16:13

Adrian Porumboiu, ex-finanțator al lui FC Vaslui și fost arbitru internațional, a vorbit despre rolul pe care Alexandru Tudor îl are la FCSB. 

Fostul om de fotbal nu e de acord cu multiplele prerogative cu care Becali l-a însărcinat pe Tudor, fiiind de părere că locul lui „Brad Pitt” ar trebui să fie în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor, for condus în prezent de grecul Kyros Vassaras  

„Eu cred că un fost arbitru cu reputația lui Tudor nu poate fi altceva, după retragere, decât președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. A avut o carieră exemplară, sigur, cu câteva momente neplăcute, ca acel U Cluj - CFR (n.r. meci din 2012, suspendat din cauza unei încăierări generale și apoi rejucat), dar cine nu le are?  

Tudor trebuie să formeze arbitrii tineri, să le împărtășească din experiența lui. Spun asta nu fiindcă Vassaras n-ar fi o soluție bună. Deși poate că-l obosește naveta în Grecia, Vassaras a avut un rol deosebit în ascensiunea internațională a lui Hațegan și Istvan Kovacs", a spus Adrian Porumboiu la emisiunea Stop pe piept de la Radio Național FM.

381 de meciuria adunat Tudor ca arbitru în Liga 1, cele mai multe ale unui "central" în istoria campionatului. În decembrie se va împlini un an de la retragerea lui din arbitraj

Tudor, omul bun la toate

Alexandru Tudor a devenit un fel de asistent al lui Gigi Becali pe teme religioase, dar și arbitru în antrenamentele pe care le conduce Bogdan Vintilă.  

- E partenerul de discuții religioase al lui Gigi. Șeful îl respectă pentru credința lui, ceea ce îi conferă lui Tudor o influență destul de mare. Becali l-a avut pe fostul arbitru lângă el în conferința de presă în care l-a prezentat pe Vintilă. Duhovnicul neoficial a tăcut mai mult de o jumătate de oră, cât a durat evenimentul!  

- Tudor e util și în baza din Berceni. Nu doar când arde tămâie alături de antrenorul Vintilă ca să curețe de spirite rele vestiarele și birourile. El e și arbitru în jocurile-școală pe care le comandă tehnicianul. Există o regulă specială, pe care jucătorii o mai încalcă în meciurile oficiale, dar niciodată în antrenamente: le este interzis să-l înjure pe arbitru! Oricum, nici n-ar îndrăzni să-l jignească pe prietenul religios al patronului.   

- Sandu funcționează și ca un fel de ambasador al lui Becali pe lângă Biserica Ortodoxă Română. El discută pentru aprobarea de către BOR a construirii unei noi biserici în Pipera, un proiect al lui Becali. 

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali pronunță sume amețitoare, dar Florinel Coman nu e nici măcar în Top 100 mondial!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  29 Octombrie 2019, 22:14

Comentariul tamitului porumboiu, vandut oierului nu ne intereseaza! Pana la urma tudor a ajuns la stana oierului in slujba caruia a fost si ca arbitru...nu putem uita meciurile mizerabile in care tudor gresea flagrant numai in favoarea ciobanului !

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Octombrie 2019, 21:13

Nu mai bine îl puneți pe mititelu? Ca trăiește săracul din banii celor 2 copilași... Și asa el știe tot chiar cum se pune un gazon gratis...

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  29 Octombrie 2019, 20:07

Cred ca ar fi singura solutie,adica numirea lui Tudor ca sef al arbitrilor, ca sa castige si fcsb un campuonat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează