FOTBAL  »  Superliga  »  SPARTA PRAGA-VASLUI, DE LA 21:00, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

Adrian Porumboiu pregăteşte noul Vaslui: "I-am făcut o ofertă lui Ghioane, ne va da răspunsul în cîteva zile"

Tibi Ghioane e aproape de a semna cu FC Vaslui
Tibi Ghioane e aproape de a semna cu FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 10:20

FC Vaslui joacă în această seară returul cu Sparta Praga pentru calificarea în grupele Europa League. Adrian Porumboiu a anunţat la GSP TV că i-a propus un contract lui Tibi Ghioane, urmînd ca în următoarele zile fostul fotbalist de la Dinamo Kiev să se decidă

"Noi am vorbit cu Tibi Ghioane, a rămas să analizeze şi să ne anunţe dacă acceptă să joace la Vaslui.

Şi cu Luchin stabilisem toate detaliile, dar am înţeles că Timişoara i-a achitat o rată din contract şi nu va mai deveni liber de contract.

Cu Sparta este un meci care ne va da ocazia să facem o evaluare obiectivă. Am avut condiţii finaciare necondiţionate, e normal să avem şi pretenţii. Dacă ne-am califica ne-ar da o vigoare pentru viitor, e un moment de cotitură", a spus Porumboiu la Sport Cafe, pe GSP TV.

Sparta Praga - Vaslui, de la 21:00, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, echipa lui Viorel Hizo a învins cu 2-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
bratia2003
bratia2003  •  27 August 2011, 10:11

Il credeam mai "istet" pe dl. Porumboiu. Cu Ghioane vrea el sa faca echipa? !!!! Mai gandeste-te. Niciodata nu a fost un mare jucator. Acum nici atat.

ciupi0812
ciupi0812  •  27 August 2011, 09:15

"noul vaslui" cu tibi ghioane?! sunt atatea echipe aflate in "moarte clinica financiara", ce mama aia, de la care se pot cumpara jucatori aflati in plina putere.

gen_mitza
gen_mitza  •  25 August 2011, 18:37

Ba da` urat e negru ala :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează