LIGA 1  ·  DECLARAŢIE

Adrian Porumboiu: "Să vedeţi ce iureş vor face ăia care vor în Ligă de vreo 5 ani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, crede că şefii dinamovişti vor apela la metode necurate pentru a cuceri campionatul, profitînd de faptul că atenţia anchetatorilor DNA este îndreptată exclusiv spre Gigi Becali:

"Să vedeţi ce vor face ăştia care spun de vreo 5 ani că vor în Liga Campionilor şi ei nu au bani să călătorească nici în cala avionului. DNA-ul e cu atenţia asupra lu' Gigi Becali, săracu', şi ăia vor face iureş, să vedeţi ce veselie va fi pe capul lor", a declarat Adrian Porumboiu.

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, crede că şefii dinamovişti vor apela la metode necurate pentru a cuceri campionatul, profitînd de faptul că atenţia anchetatorilor DNA este îndreptată exclusiv spre Gigi Becali:

"Să vedeţi ce vor face ăştia care spun de vreo 5 ani că vor în Liga Campionilor şi ei nu au bani să călătorească nici în cala avionului. DNA-ul e cu atenţia asupra lu' Gigi Becali, săracu', şi ăia vor face iureş, să vedeţi ce veselie va fi pe capul lor", a declarat Adrian Porumboiu.Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (9)
 •  31 Ianuarie 2009, 00:49

Gigi Becali saracu`.Asta-i cea mai buna .Vai saracu` de el si vai saracu` de Porumboiu cei mai sfinti oameni de pe pamant.Ha.

 •  30 Ianuarie 2009, 21:32

FCD si eu sunt dinamovist dar Dinamo nu a jucat niciodata in Liga Campionilor ci in Cupa Campionilor.. din cate stiu liga s-a infiintat in 1992

 •  30 Ianuarie 2009, 21:27

Incredibil cum blatistii ordi nari ca Gigi Becali sau Porumboiu vorbesc de altii!!!?? Pina unde poate sa mearga ticalosenia astora si autoritatile sa nu ia nici o masura!!!?? Oare Romania nu mai are nici o valoare morala!? Oare in Romania bla tis tii nu mai pot fi opriti!!?/ Unde vom ajunge in conditiile in care un om ca Porumboiu poate sa-si bata joc de oricine si el sa nu pateasca nimic!!??

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1