FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adrian Porumboiu și curiozitatea din biroul lui Gabriel Oprea: ”Era al lui Ceaușescu!” + de ce îl lua Băsescu la mișto

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 13:09

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a povestit la emisiunea GSP LIVE despre relația sa cu Trăian Băsescu și Gabriel Oprea.

Porumboiu a dezvăluit faptul că se știe cu Băsescu din perioada în care fostul președinte era deputat de Vaslui și că acesta nu a încercat să-l ajute în fotbal.

„Domnul Băsescu nu s-a implicat niciodată și nu mi-a spus niciodată cu cine să votez. Băsescu a fost deputat de Vaslui, de acolo îl știu, am avut o relație de respect reciproc. Domnul Băsescu mă invita la o cafea uneori, când mai mergeam pe la el. Eu nu beam wisky, beam vin și mă lua la mișto că am trecut în rândul femeilor (râde)” a povestit fostul finanțator.

Ciprian Damian, fostul președinte de la FC Vaslui, l-a acuzat pe Porumboiu că ar fi mers în biroul lui Gabriel Oprea pentru a pune la cale anihilarea acestuia.

„Am fost la Oprea în birou o singură dată, dintr-o pură curiozitate. Știam că biroul lui Oprea a fost biroul lui Ceaușescu. Am văzut și liftul și biroul, tot. Un birou care nu m-a surprins deloc. Dar nu am fost la el să discut despre Damian, eu discutam despre gunoaie la Oprea în birou? Da, colaboram cu Al Qaeda să-l anihilăm pe el. Discutam eu cu Oprea de tiripliciul ăsta de Damian? Cu Gabriel sunt într-o relație bună de peste 30 de ani, nu e un secret treaba asta, am fost la botezuri, spriț, cununii” a mărturisit Porumboiu.

Citește și:

Porumboiu, declarații de senzație despre Mihai Teja: „Să vă spun ce îl preocupa la Vaslui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  04 Martie 2019, 17:11

Prieteni numai “ UNUL ȘI UNUL “ ! Asta este Porumboiu !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează