FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Stoian la FCSB // FCSB l-a prezentat pe Adrian Stoian! Ce număr și-a ales + primele declarații: „De asta vin”

Adrian Stoian
Adrian Stoian

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 21:04

Mijlocașul Adrian Stoian, 27 de ani, a fost prezentat pe site-ul oficial al celor de la FCSB. Fotbalistul vine la echipa roș-albastră din Serie B, de la Crotone.

Fotbalistul va purta numărul 27 și se va alătura miercuri dimineață lotului lui Mihai Teja, aflat în Spania.

Sunt foarte fericit! Am ocazia să joc la cel mai mare club din România. Vin cu gândul de a-i ajuta pe băieți să-și atingă obiectivele. Sper să fiu campion în vară și să jucăm în grupele unei competiții europene”, a declarat Stoian pentru site-ul celor de la FCSB

Stoian a semnat un contract până în vara lui 2022 și este al doilea transfer oficializat de FCSB în această iarnă, după mijlocașul Florentin Matei.

CV ADRIAN MARIUS STOIAN

  • n.11 februarie 1991
  • mijlocaş ofensiv, joacă şi extremă sau în spatele vârfului
  • A jucat la: Şcoala de Fotbal Gică Popescu (2006-2008), AS Roma (2008-2012, împrumutat un sezon la Pescara şi unul la Bari), Chievo (din iulie 2012), Genoa, Bari, Crotone
  • 31 de meciuri şi 6 goluri pentru România U17, U19 şi U21
  • 2 prezențe la naționala mare în partide amicale

 CITEȘTE ȘI:

Detalii controversate despre Adrian Stoian, noul jucător de la FCSB » Are stema Craiovei tatuată pe braț și a fost implicat într-un scandal la națională: „E și fumător înrăit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
198939213804366
Adrian Addryano  •  16 Ianuarie 2019, 10:44

Bună fotbalist,serios,muncitor și cu un caracter frumos!!!!!!!!!!Multă bafta Adrian în noua ta misiune!!!!!!!!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Ianuarie 2019, 02:06
Postat de para.para pe 16 Ianuarie 2019, 01:24

Ba dar astia de la hartia de impachetat peste au uitat sa-i ureze "Bun venit Adrian Stoian !", asa cum fac ei din proprie initiativa cu toate transferurile echipei lor favorite. Poza maaaaare, evident in primul articol de sus ca sa vada publicul lor tinta si cu sloganul "Bun venit Adrian Stoian !".

Chiar daca vine la fcsb, trebuie sa il respectam si sa îl încurajăm !!! Poate cistigam un fotbalist .....am pierdut foarte multi fotbalisti din cauza invidiei... Curaj Stoian!

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Ianuarie 2019, 02:03

Mult succes Stoian!!! Ai sanse sa te alaturi lui Mitriţă, daca esti serios si muncesti mult. Talent ai suficient! Încearcă sa nu citesti ziarele si sa privesti la tv emisiunile sportive si ai sa reusesti !!!! DOMNILOR ZIARISTI, va rugam sa îl ajutaţi , are potenţial.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează