FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 2-3

Adrian Szabo, după 2-3 cu Steaua : "Am jucat de la egal la egal! Este frustrant că am pierdut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2015 20:46

FC Braşov a pierdut meciul cu Steaua, 2-3, deşi a condus de două ori şi s-a aflat în avantaj pînă în minutul 70.

Adrian Szabo, antrenorul celor de la FC Braşov, a vorbit despre evoluţia jucătorilor săi.

"Acum trebuie să analizăm jocul şi să vedem ce am greşit, să ne facem autocritica. Să conduci pe Steaua de două ori şi să ai şi alte ocazii mari este frustrant. Nu ne vom mai întîlni de multe ori cu asemenea meciuri. Am jucat de la egal la egal cu Steaua.

Atît timp cît nu am cîştigat, vina este şi a mea. Vom vedea ce va fi la lupta pentru salvarea de la retrogradare. Nu fac calcule şi nu voi face", a spus Szabo după meci la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
825264854222586
Dorin Dragoi  •  17 Mai 2015, 12:58

DE CE A JUCAT GOIAN FUNDAS DREAPTA,,,STRAUT ERA RACIT? DE CE IN POARTA A FOST MUTU,IACOB ERA LA NUNTA LUI ADI POPA? CAM MULTE IMPROVIZATII PENTRU UN MECI DECISIV...CEVA MIROASE URAT LA FC BRASOV PE BANCA,IN TEREN SI IN CONDUCERE

satyricon
satyricon  •  17 Mai 2015, 03:40
Postat de Ventel Victor pe 16 Mai 2015, 23:14

jucatorii de la fc brasov dupa ce dadeau gol, se uitau parca vroiau sa-si ceara scuze pt gol!!! brasov trebuia sa piarda acest meci,si nu a lipsit mult sa castige impotriva voiintei lor!! urat , urat de tot, ce se intampla !!

Mare ți-e gradina ... si unii îi sar gardul! *** Brasovul se lupta sa nu retrogradeze si unii bat campii. Mai bine vezi de blatul ASA cu Petrolul, unde jumatate de echipa a Petrolului au jucat pe bune, iar ceilalti au mimat si au jucat la alibi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Mai 2015, 00:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează