FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - STEAUA

Adrian Szabo nu dezarmează: "Ce dacă joc cu Steaua? Vreau 3 puncte!"

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2015 00:00

Tehnicianul "stegarilor", Adrian Szabo, speră ca forma proastă a steliștilor să se mai prelungească cel puțin o etapă, la meciul de pe Stadionul Tineretului.

-⁠ Domnule Szabo, cum veți aborda meciul cu Steaua?
- Pregătim totul atent pentru a salva Brașovul de la retrogradare. Nu țin cont că jucăm cu Steaua, țin cont că avem nevoie de 3 puncte! Cred că asta spune totul despre cum așteptăm această partidă.

-⁠ Un egal ar fi prea puțin?
- Am depinde prea mult de celelalte rezultate. Știu că este foarte greu să ataci Steaua sau să zici că joci super-ofensiv. Și bucureștenii au obiectivul lor, dar ne vom juca șansa.

-⁠ O victorie a Brașovului ar scoate Steaua din lupta pentru titlu.
- Nu îmi propun, în esență, să o împiedic în această luptă. Eu doar îmi propun să cîștig jocul pentru noi. Avem lupta noastră, nu ne privește titlul.

-⁠ Ce puncte slabe au cei din Ghencea?
- Nu au puncte slabe, dar toată lumea recunoaște că nu sînt în formă maximă. Au jucători foarte valoroși, dar nu sînt sută la sută în ultima vreme.

-⁠ La ce vă așteptați din partea băieților dumneavoastră?
- Determinare, încrîncenare, o foarte bună organizare defensivă, o superioritate a noastră pe faze fixe, o valorificare a contraatacurilor și mult noroc. Ei să rateze și noi să înscriem.

-⁠ De cine vă este cel mai teamă în meciul de sîmbătă?
- Mi-e teamă de conjunctura în care ne întîlnim adversarii. Scenariul actual, momentul în care sîntem prinși atît noi, cît și ei. Ei au nevoie de puncte, dar și noi avem. O să fie un meci de care pe care și Steaua are jucători mai experimentați decît noi. Avem nevoie de orice ajutor: și vîntul, și norocul, și șansa să fie cu noi, nu mai contează, avem nevoie de victorie.

3-1a fost scorul ultimei victorii a Brașovului împotriva Stelei, în noiembrie 2012

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Mai 2015, 18:11
Postat de khal_37 pe 16 Mai 2015, 10:22

cu iasiul si cu rapid de ce nu le-ai vrut ma??????

asa e

loko1
loko1  •  16 Mai 2015, 16:08

Cine e Steaua ?Ciuca batailor in retur !Mai Szabo ,cu asa declaratii nu castigi ,deoarece jucatorii tai vor intra timorati pe teren.Steaua in retur ,a castigat ,cu ajutorul arbitrilor ,si datorita echipelor care au intrat timorate de numele Steaua.Trebuia sa spui jucatorilor ca joaca cu FCSB,o echipa oarecare cu jucatori intrati timpuriu in anonimat.

wrestler
wrestler  •  16 Mai 2015, 12:30

bravo Szabo un adevarat ardelean !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close