FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Adrian Szabo nu se gîndeşte la înlăturarea sa de la FC Braşov: "Important este meciul cu Gaz Metan"

Articol de - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 17:16

După ce GSP.RO a informat astăzi despre numirea lui Dusan Uhrin jr. pe banca celor de la FC Braşov, Adrian Szabo a declarat că pentru el tot ce contează este meciul cu Gaz Metan şi ca problemele de la echipă să se rezolve.

Tehnicianul "galben-negrilor" preferă însă să se gîndească doar la duelul cu "găzarii" din Mediaş, pe care îl consideră o şansă bună de a mai spăla ruşinea ultimelor prestaţii ale elevilor săi.

"Consider că printr-un rezultat pozitiv în meciul de la Mediaş am încheia anul într-un mod care să le redea speranţele celor care au fost alături de noi în revenirea pe care am avut-o la un moment dat, părăsind zona retrogradării. FC Braşov merită şi poate să fie în prima parte a clasamentului. Am încredere în băieţi şi cred că ne putem îndeplini obiectivul pentru acest joc", a declarat antrenorul lui FC Braşov.

Acesta a făcut referire şi la jucătorii echipei gazdă, care "probabil, se gândesc şi ei că întîlnesc Braşovul, o echipă care nu este în formă, aşa că jocul va fi clar unul disputat".

Tehnicianul "stegarilor" nu va putea conta pe căpitanul Machado, plecat în Portugalia după ce soţia sa a născut. Totodată, Bruno Madeira şi Călin Cristea sunt incerţi, acuzînd probleme medicale.

Referitor la eventuala sa schimbare de pe banca tehnică, Adrian Szabo a declarat că pentru el nu ar fi o problemă şi speră ca acelaşi lucru să se întîmple şi în rîndul jucătorilor.

"Trebuie să ne gîndim la meciul de la Mediaş, pînă la reunire, în 10 ianuarie, mai e destul. Poate o schimbare ar fi o soluţie normală ţinînd cont că atît timp cît lucrurile nu merg, e normal să mă consider vinovat", a încheiat antrenorul de 54 de ani.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează