FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 3-0

Aduce aminte de Cami » Portretul noului atacant de la Craiova, care a deschis scorul cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 12:10

În sfârşit, Craiova şi-a găsit atacantul pe care-l caută de 4 ani! Fie că a fost vorba de Curelea, de Măzărache, de Fajici, Mihai Roman II sau Glavina, niciunul n-a reuşit să fie ceea ce avea nevoie o formaţie ultraofensivă precum cea a juveţilor.

Cel puţin Fajici şi Glavina au fost sau sunt la număr în Bănie, în tot cazul, cu un mare zero în dreptul golurilor pentru olteni.

A deschis balul

Chiar de la prima apariţie, bosniacul Elvir Koljici oferă impresia unui atacant de careu veritabil. Nu a atins mingea de zece ori până la reuşita cu care a deschis scorul în prelungirile primei reprize, însă golul a fost de număr 9 autentic, reuşită cu capul, din plonjon, de lângă un Katsikas debusolat. Apoi, la 24 de ore de la momentul în care a semnat actele, fotbalistul de 23 de ani a oferit şi-un assist pentru Mitriţă.

Un milion de euro, toată investiţia

A meritat investiţia. Văzut de unii specialişti bosniaci ca un posibil înlocuitor pentru Edin Dzeko, tânărul atacant i-a costat 500.000 de euro pe olteni, care l-au adus de la FK Krupa, din ţara natală. În tot cazul, în următorii 3 ani de contract, vor mai investi cel puţin încă jumătate de milion de euro, atât va fi salariul bosniacului!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
324482868306514
Liviu Aricescu  •  04 Septembrie 2018, 11:47

cu mirko-martic,donkor,kelic,tiago-fedele,cica-colli,mitrita,bancu-coljic avand rezerve precum gardos,nuno,dimitrov,mateiu sau barbut plus pleiada de imberbi-burlacu,popa,baicu,mihaila,berta,marko,universitatea craiova poate emite pretentii justificate la cucerirea celui de-al 5 titlu! bineintels si cu ajutorul celor mai fierbinti suporteri din tara! forza stiinta! ps de remarcat ca 8 jucatori sunt vorbitori de limba italiana,jucand in peninsula! ps1 in functie de pozitionarea lui bancu ( ca fundas stanga),nuno ar putea deveni titular si el! ce mijloc de mingicari am avea cu colli,mitrita si nuno! pe placul nostru!!!

dansy
dansy  •  03 Septembrie 2018, 19:03

Adevarul este ca noi suporterii trebuie sa mergem constant la meciurile Universitatii Craiova pentru ai sustine moral si material.O echipa cu pretentii este greu de sustinut material de 1-2 investitori care nu au o forta financiara asa mare ca un Abramovici sau alti mari investitori din Fotbal.Asa ca noi suporterii si sponsorii trebuie sa ajutam aceasta echipa pe care o iubim .Fortza Universitatea!!!

sorinvision
sorinvision  •  03 Septembrie 2018, 14:54

Craiova este prima echipa din Romania care traieste din din biletele vandute plus veniturile de la magazinul clubului. In opinia mea Craiova va incasa in acest an undeva in jur de 3 milioane de euro din vanzarea de bilete si materiale promotionale. Patronul Rotaru este constient de faptul ca poate obtine acesti bani pentru echipa si a actionat in consecinta, a investit in aducerea a 3-4 jucatori buni dupa primele etape din campionat unde Craiova a pornit cu stangul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează