FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Aducerea lui Dică la FCSB e comparată cu un episod din Serie A: "Metoda Berlusconi"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 17:50

Nicolae Dică a fost numit antrenor principal la FCSB, dar Sorin Cârțu este de părere că fostul atacant stelist s-a grăbit când a făcut această alegere, având în vedere tipul de provocări care îl așteaptă la echipă.

"Eu aș mai fi așteptat să prind ceva experiență dacă eram în locul lui. La Pitești putea evolua mult. Dar el știe ce capacitate are. E o treabă foarte grea. La Steaua nu sunt numai probleme de fotbal, ci și celelalte, pe care le știm toți. Intervențiile lui Gigi după meciuri, mai ales la înfrângeri", a spus Sorin Cârțu la TV Dolce Sport.

Fostul antrenor al Craiovei a comparat trecerea lui Dică la FCSB cu aceea a lui Arrigo Sacchi de la Parma la AC Milan, în 1987. Sacchi a câștigat titlul de campion cu Milan în primul sezon la echipă, iar în următoarele două a cucerit și Cupa Campionilor.   

"Și Sacchi când a plecat la Milan a plecat de la o echipă mică. Berlusconi l-a luat după ce a eliminat Milanul în Cupă. Acum depinde cum gândește Dică și cum poate el să se impună", a adăugat Cârțu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1068005606587329
Mos Vasile  •  18 Mai 2017, 20:19

Nu-l vad in stare sa castige campionatul. Cu tot ca tin cu Steaua, dar vad ca favoriti la castigarea campionatului dinamo, CFR Cluj (daca ramane antrenor Miriuta), CSU Craiova dupa poate FCSB!

ukey
ukey  •  18 Mai 2017, 19:07

Dica-n sus, Dica-n jos... toata ziua. Mare om, mare antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează